Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Преподавател към студентки: А-о-а-о-йес, това квичене желаете, защото искате да бъде нещо велико
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:34 / 22.01.2021Коментари (6)734
©
Нова скандална онлайн лекция в МУ-София. Този път в светлината на прожекторите е преподавателят ас. д-р Делчо Андреев. Темата на беседата на лекторът с неговите студенти е влагалището.

"Не може да няма удоволствие за жената при навлизане на нещо в нейното влагалище. А-о-а-о-йес... това квичене желает, момичета. Искате да е като по филмите, да е нещо велико. Влагалището на една цена е до 8 см. Затова недейте да бъркате вашите желания с вашите възможности. Ама половия член не влиза целия, бе, алоооууу." 

Това са само една от бисерите на преподавателя от откъса на тази онлайн лекция. Явно е решил да използва кръчмарски език, за да може студентите да разберат по-добре материала. 

Въпросът е тук дали е редно преподаватели като д-р Андреев да се изразяват по такъв "селски" начин пред своите студенти, които един ден ще станат лекари? Няма нищо лошо човек да има по-свободен стил на изразяване. Проблемът е, че да си учител означава да си човек за пример. Един учител, без значение дали става дума за училище или университет, трябва да се опита да изгради ценностна система към своя ученик. 

Да обърнем сега другата страна на монетата. Недопустимо е и поведението на самите студентки. Провокират го и го иронизират. Записват го без негово съгласие и след това го разпространяват. Личи си, че това клипче, качено в социалните мрежи е изрязано и монтирано пое един свойски начин.

Така че Вие преценете коя позиция да изберете.

Без съмнение обаче онлайн обучението изкара на показ доста подобни фриволни прояви на наши преподаватели. Припомняме, че Михаил Мирчев от СУ "Климент Охридски" бе уволнен заради твърде авангардните му лекции по социология. Друга преподавателка от МУ-София пък остана печално известна с това, че облиза мъжки пръсти на друга онлайн лекция.


Още по темата: общо новини по темата: 11865
28.03.2024 »
26.03.2024 »
26.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
22.03.2024 »
предишна страница [ 1/1978 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Какво лошо има в това да обясниш за влагалището.Човека го е показал нагледно .Ако беше и показно с някоя студентка щеше да е върха.
0
 
 
Очевидно е че по-старите поколения не могат да свикнат с факта че като си онлайн те записват. Сигурен съм че абсолютно всеки може да се сети за някой по-интересен лаф на своите преподаватели. А относно:
цитат:
Въпросът е тук дали е редно преподаватели като д-р Андреев да се изразяват по такъв "селски" начин пред своите студенти, които един ден ще станат лекари?
Не знам какво се правят на ощипани госпожици някои хора, при положение че по цял свят докторите са едни от най-вулгарните и има причина това да е така!!!
0
 
 
Студентите може и да са възпитани зле през "демокрацията",но тая тъпа кукумявка е социалистически възпитан фрол. Всичките им професори,доценти и академични титли са за лустрация.
+2
 
 
Тия от МУ само за е**не ли си говорят? Затова ли здравеопазването ни е такава порнография?
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Актуални теми
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Решения на Общинския съвет в Кюстендил
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: