Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Прелестна оферта в Дубай за Нова година равностойна на няколко дни в Банско
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:29 / 04.11.2019Коментари (0)445
©
Коледа и Нова година чукат на вратата, а нощувки в български курорти за празничните дни буквално удрят по джоба. Това установи проверка на "България Днес" сред офертите на туроператори за празниците у нас и в чужбина. Оказва се, че ваканция по Нова година в български хотели и СПА центрове излиза повече от обиколка в чужбина.

Масово тази година се изисква и доплащане за новогодишен куверт, който не е включен в цената на туристическия пакет. Така оферта за 6 нощувки в Дубай със самолетен полет, настаняване в 4-звезден хотел, застраховка за 10 000 евро и гид на български език се оказва равностойна на няколко дни в Банско. Срещу 940 евро в тузарското емирство освен тези екстри гостите получават закуска, обяд и вечеря, както и посещение на най-голямото виенско колело на света. У нас три нощувки в СПА хотел в планинския курорт са 930 лв. на човек за минимум тридневен престой, като настаняването е също в 4-звезден хотел, но само с вечеря и закуска. Гостите, които желаят да се насладят на новогодишната програма на хотела, обаче ще трябва да се бръкнат с по 200 лв. допълнително за празничен куверт, а ако са с дете, за него се доплащат 80 лв. Изрично е посочено, че за кувертите не се полага отстъпка. Срещу 1500 лв. пък ще излезе цялата празнична седмица в Лисабон, като отново полетът е със самолет и с гид на български. За сравнение, друг хотел в един от най-луксозните ни курорти излиза около 1200 лв. за три нощувки на човек в двойна стая и СПА пакет. За сравнение, четири нощувки по празниците в Палермо, Сицилия, със самолет и гид струват 820 лв., докато в Рим цената е по-висока - 1067 лв.

Далеч по-скъпа е офертата за онези, които мечтаят да видят на живо Дядо Коледа. Срещу 2834 лв. цели 6 дни гостите ще се наслаждават на празниците в Лапландия, като в цената са включени самолетният билет, екскурзия до селцето на добрия старец, гид, пет нощувки със закуска, новогодишна вечеря в "Санта парк" и дори возене с кучешки впряг и посещение във фермата за хъскита. У нас най-евтино се оказва да се посрещнат зимните празници край морето. Скъпи курорти като "Златни пясъци" предлагат оферти с новогодишна вечеря, диджей и дори брънч (обилна късна закуска, преминаваща в обяд - бел. ред.) за малко над 180 лв. на човек. За една нощувка.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Парламентарни избори 2024
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: