Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Предстои печелившо пътуване за една зодия
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:48 / 23.06.2021Коментари (0)408
©
Дневен хороскоп за 23.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Проявете сериозно отношение към работата си. Необмислените решения и импулсивните постъпки, на които сте способни в този ден, ще доведат до неочаквани резултати. Очаквате да стане чудо, работата да бъде завършена с помощта на вълшебство, а вие да жънете резултатите, но ще се провалите. Не пропускайте среща с голямата любов, която ще ви издигне на гребена на вълната и ще изпълни сърцето ви с огненият плам на чувствата. Няма да ви липсват романтични срещи, последвани от желани и незабравими сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Подвластни сте на емоцията, въпреки че причина няма. Пътуване ще попълни с отлични приходи банковата ви сметка. Денят е добър за обсъждане на договори и сделки, но не бързайте да уговаряте ден за подписването им. Използвайте благоприятното положение на звездите, за да реализирате деловите си идеи. Вечерта организирайте приятна романтична среща или семейно празненство, което ще ви възвърне доброто настроение. Постарайте се да сте мили с любимите си хора. След като изпратите гостите си и останете сами с любимите си хора, се отдайте на незабравими сексуални удоволствия. Сексът ще ви зареди със сили. 

БЛИЗНАЦИ

Денят ви обещава  промени, които е добре да обмислите още веднъж и да споделите с колегите си. Пътуванията, ако са планирани предварително и не вредят на другите ви планове, са успешни. Прегледайте отново новите договори и подгответе за подпис вече обсъдените. Не се притеснявайте за финансите си, защото имате начин да подобрите материалното си състояние. Вечерта прекарайте сред семейството си. Чувствата ви са споделени. Склонни сте да се впуснете в сексуална връзка с непознати партньори, само защото са погалили егото ви. 

РАК

Днес ви очакват нови разочарования, защото сте си позволили да се усъмните във вашите възможности.  В състояние сте да осъществите бляскаво новите си делови идеи, но с размисъл и търпение, защото всяко прибързано действие ви вреди. Професионалните ви задължения изискват да се заемете с работата си незабавно. Не пътувайте! Не се отказвайте от приятните романтични мигове, които са ви подготвили любимите ви хора. Подарете им цялата си обич. Сексът ще ви достави взаимна наслада. За да сте спокойни, изключете телефоните си и се отдайте на чувствата си. 

ЛЪВ

Преди обед ще се наложи да провеждате неприятни разговори. Посочете тактично грешките на колегите си, заради които не сте се справили с отдавна започната работа. Не проявявайте агресия, дори и да ви опонират. Със спокойствие и търпение постигнете целта си. Изслушайте внимателно всички мнения и кажете своето. Не уговаряйте романтични срещи. Можете да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка. Денят носи за новобрачните, щастливи години съвместен живот. Сексуалните удоволствия са добра възможност да докажете отново чувствата си. Ако искате дете, можете да го създадете днес. 

ДЕВА

От сутринта сте изпълнени с желание за работа, но трудности ще ви попречат да завършите докрай започнатото. Важното е да не се ядосвате. Не провеждайте важни разговори и не се захващате с разрешаване на лични проблеми. Възможно е подобряване на финансовото състояние, ако сте гъвкави и предвидливи. Компромисите ви в любовта са във ваша вреда. Ако чувствата ви са охладнели, по-добре потърсете ново интимно партньорство. Не се колебайте да откажете сексуален контакт на половинката си, ако сте сигурни в предстоящата раздяла, за да си спестите опити за ново сближаване. 

ВЕЗНИ

Денят ви поднася промени, шанс за пътувания и поставя основата на бъдещи приятни изживявания. Подгответе договорите за подпис и при нужда организирайте обяд проведете деловите си разговори. Служебно пътуване ще се отрази добре на финансовото ви състояние. Завършете всичко започнато в рамките на деня, за да не пропуснете сроковете, които са ви поставили. Обземат ви чувства, за които до този ден не сте подозирали. Тази е причината за изневяра, която ще ви създаде проблеми. Сексуалните ви контакти не бива да свързани с изневяра, защото след време ще съжалявате, че сте затръшнали вратата към стабилните си интимни отношения. 

СКОРПИОН

Ще ви предложат пътуване, което е добре да приемете. Ще ви донесе признание и ще ви накара да се отпуснете заради промяната на обстановката. Проведете отложените делови срещи и разговори. Подгответе за подпис през следващите дни документите свързани с финансовите институции. Ако имате своя фирма, прегледайте счетоводните си документи. Вечерта бъдете сред семейството си. Трудностите в семейните отношения са предизвикани от поредните интриги от ваши съседи, които искат да съсипят брака ви. Вечерта се усамотете с любимите си хора и се отдайте на чувствата си. Сексът ще ви помогне да забравите за проблемите си. 

СТРЕЛЕЦ

Предстои ви печелившо пътуване, което не трябва да отказвате, дори и с цената на по-голямо натоварване на работното място през новата седмица. Не се преуморявайте. Намерете начин да се извините, ако сте засегнали ваш колега. Очаквайте информация за приходи, които ще ви позволят по-често да си почивате и да пътувате в края на всяка седмица. В личните ви отношения цари хаос, заради невъзможността ви в този ден да сте верни на интимната си половинка. Флиртувате така, че всички да разберат. Не се надявайте на сексуални мигове тази вечер, защото сами сте допуснали ревността да отдалечи любимите ви хора. 

КОЗИРОГ

Не ви съветвам да провеждате делови разговори. Ще сте разсеяни заради лични проблеми, които трябва да разрешите до обед. Съдбата ви подлага отново на изпитание, защото за пореден път само изисквате, а не давате нищо от себе си. Постарайте се да не критикувате, за да защитите себе си. Нападателното поведение ви вреди. Интимните ви отношения са нестабилни. Пазете се от разочарование и пълен разрив в отношенията с новата си интимна връзка. Ако не сте уверени в чувствата си, не се поддавайте на желанието за сексуални наслади, защото рискувате да си създадете проблеми. 

ВОДОЛЕЙ

Поставете събитията на работното си място под контрол. Напрежението у околните ще се отрази и на вас. Промените са благоприятни, ако сте самостоятелни и не позволите да ви ръководят. Ако пътуването, което не сте планирали, е неотложно, бъдете внимателни зад волана. Деловите срещи са проблемни. Договореното може да се окаже във ваша вреда. Вечерта ще изживеете поредните приятни романтични мигове с любимите си хора. Някои от вас ще се разочароват, че чувствата им не са споделени. Ако чувствата ви не са споделени, не бързайте да се отдавате на сексуални изживявания. 

РИБИ

На работен делови обяд имате възможност да представите идеите си пред ръководството. Може да бъдат отхвърлени, ако ви завидят, но по-скоро имате шанс да получите подкрепа за тяхната реализация. Денят позволява да вземете важни решения. Не пропускайте щастливият си шанс, дарен ви заради упорита работа, но не разчитайте на късмета си. Изживейте радостта от новината, че сте обичани без да подозирате. До края на този ден ще се уверите сами. Вечерта сте най-щастливите хора на този свят и с право ще се отдадете на сексуални удоволствия.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: