Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Представители на една зодия да очакват тежка раздяла днес
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:50 / 15.10.2021Коментари (0)359
©
Дневен хороскоп за 15.10.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Разговорите с делови партньори ще ви помогнат да откриете нови възможности за излизане от финансовите проблеми, които са ви споходили. Подхождайте предпазливо към предложенията, за да не се окажете излъгани. Отложете служебните разговори, свързани с преките ви задачи, за да не си създадете конфликти на работното място, които трудно ще изгладите заради ретроградното движение на Меркурий. Следобед се очертават разправии заради обещания, които не сте изпълнили и които са породили ревност у партньора ви. Разсейте съмненията за изневяра, защото отдалечаването ще ви лиши от нормален сексуален живот.

ТЕЛЕЦ

Днес сте обсебени от желание на всяка цена да сте на върха на работното място. Ако сте решили да постигнете признание, не настоявайте пред ръководството, а изчакайте да получите оценка от колегите си. Време е да помислите и за себе си, а не само за хората около вас. Отношенията с хората около вас са хармонични, въпреки че ретроградния Меркурий може да ги блокира. Пазете се от проблеми, скъпи дами. Вашите претенции към близките ви ще доведат до скандал. Помислете си как да си възвърнете хармонията в интимните отношения, ако искате да се отдадете на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Работете спокойно и не забравяйте да отчитате всички детайли в работата си. Не взимайте прибързано крайни решения във ваша вреда. Перфекционизма ви носи полза. Не се поддавайте на провокации, подтикнати и от ретроградното движение на Меркурий. Ще научите за парично възнаграждение, което е отлична оценка на отдавна положен от вас труд. Със съжаление ще установите, че обектът на чувствата ви е насочил стрелите на Амур в друга посока. Не си заслужава да страдате. Несемейните жени отмъщават за неосъществената любовна връзка, отдавайки се на сексуални удоволствия със случайни партньори. Няма да потънете в забрава.

РАК

Неочаквани разходи в семейството ще нарушат финансовата ви стабилност. Всичко замислено, свързано със задачите ви на работното място се осъществява. Преодолейте нервността си и се предпазете от повтаряне на стари грешки. Отложете деловите срещи и разговори. Не рискувайте. Не давайте пари на заем, защото ретроградния Меркурий ще ви лиши от още средства. Имате намерение да се впуснете в нова любовна авантюра, мили жени. Помислете добре дали заслужава усилията ви или ще си загубите времето напразно. Щастието е кацнало на рамото на семейните. Очакват ги романтична вечеря на свещи и сексуални мигове.

ЛЪВ

Откъснете се от мислите за проблемите, които имате да разрешавате. Не е изключено случайно запознанство да окаже положително влияние на бъдещото ви финансово състояние. Може да откриете нови източници на доходи, но бъдете внимателни и преценявайте правилно възможностите и ползите за вас особено при ретроградното движение на Меркурий. Изяснете проблемите си в личните отношения. Не допускайте да ви тласнат в посока, която е различна от отредената ви по Съдба. Непредпазливия секс ще ви създаде проблеми заради неочаквана бременност и прибързан брак. Бъдете внимателни тази вечер.

ДЕВА

Пазете се от измами, свързани с намерението ви да поставите началото на нова дейност. На работното място бъдете внимателни в думите и действията си. Всеки опит да се заяждате и да иронизирате колегите си е във ваша вреда. Рискувате да се провалите, заради прибързаност и необмислени действия, а и Меркурий е ретрограден. Възможен е сблъсък с грубост и некоректни отношения от страна на интимната ви половинка. Бъдете внимателни. Не бъдете прекалено упорити и инатливи, защото интимните ви партньори ще ви лишат от сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Интересни запознанства ви зареждат с желание да успявате и обогатяват знанията ви. Подновете стари и полезни делови контакти, но след като обмислите намерението. Деловите ви партньори ще подпомогнат финансовите постъпления, които отдавна очаквате. Със задачите си се справяте добре, въпреки ретроградното движение на Меркурий. Семейните и влюбените жени да подготвят романтична вечер, насаме с любимите си. Самотните да не се затварят в къщи. Ще сте щастливи в интимните мигове с любимите си, заради неудържимото привличане и взаимното желание за сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Погледнете на професионалните си задачи с оптимистично настроение, дори и да сте подвластни на ретроградното движение на Меркурий. На работното място сте във върховата си форма и ще получите похвала. Ще се срещнете с нови партньори, които искат да работите съвместно и ще ви донесат бъдещи успехи. Денят е бил уморителен, мили дами. Вечерта си създайте положителни емоции с любимите си хора. Зарадвайте интимния си партньор с мечтаните романтични мигове и се отдайте на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ 

Въпреки желанието ви да творите се пригответе за трудности, заради невъзможност да получите необходимата ви информация. Не се впускайте в начинания които са забранени и от ретроградното движение на Меркурий. Успехът ще бъде с вас, ако на работното място завършите започнатите задачи. Неочаквано ще ви изненадат с информация за предстоящи финансови постъпления. Затрудненията в общуването с брачната или интимна половинка са сигурни, ако не се опитате да хармонизирате отношенията си. Звездите ви предупреждават за край на романтично увлечение или сексуална връзка, в която не влагате чувства, а се преструвате. 

КОЗИРОГ

Ще ви отправят делово предложение, на което не можете да устоите, но не прибързвайте. Отговорете, че ще го обмислите и обсъдите и ще дадете отговор в следващите дни. Промените на работното място трябва да са умерени и предварително обмислени. Не прекалявайте с високите скорости, ако сте зад волана, недопустимо поведение при ретроградното движение на Меркурий. Възможни са проблеми, свързани с любим човек или приятел. Единствено от вас зависи дали ще се разделите завинаги или ще продължите отношенията си. Зарадвайте интимния си партньор с шампанско, вкусна вечеря и сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ

В този ден ви предстои разговор, в който ще се сблъскате с неочаквани проблеми. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото веднага ще осъзнаете, че има къде да ги вложите. Денят е подходящ за рутинни занимания. Проблемите са много, заради липса на стабилност в мнението ви, а и заради все още ретроградното движение на Меркурий. Настъпва моментът да приключите проблемите с интимния си партньор, които ви притесняваха в последните дни. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако сте проявили ината си и неразбиране към любимите си хора.

РИБИ

Направете необходимите анализи на финансовото си състояние, особено ако управлявате ваша фирма. Изслушвайте мнението на колегите си. Предвидените инвестиции може да навредят на бъдещата ви работа. Бъдете тактични съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Поднесете идеите си, ако искате да бъдат подкрепени от партньорите си. Имате възможност да разрешите личните си проблеми, които ви отдалечават от любимия. Възвърнете си хармонията в отношенията, за да изживеете незабравими сексуални наслади.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: