Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Предимствата на суитчъра като част от облеклото на съвременния мъж
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:24 / 05.11.2018Коментари (0)635
Настане ли момент мъжът да си купува ежедневно облекло то основният му приоритет са удобните и даващи свобода на движенията дрехи. Развлечените тениски, смъкнати панталони и суитшърти с качулка не са типичното облекло за тийнейджърите. Ако трябва да разчупим стереотипите при мъжката мода то ще видим, е тук не тава въпрос за типичния уличен стил, а за модерно изглеждащия и наслаждаващ се на комфорта от облеклото си мъж. Не е задължително да излезете на разходка с децата в парка, облечени в костюм. Идеята е да се почувствате наистина елегантно, но пък максимално удобно за да тичате, да се забавлявате и да правите любимите си неща. Всъщност този стил е доста предпочитан не само от семейните мъже, но и от онези, които искат да изпъкнат с интересен аутфит. А днес на суитшърта не се гледа като на гангстерско облекло, а като на удобен елемент, който обличате върху тениската и няма нужда да носите яке.

А сезонът е този, който определя кога е най-удачно да се използват. Връхните облекла често са подценявани и обикновено суитшъртите са считани за типично спортни елементи към мъжкия стил. Но всъщност дори да не сте типичния почитател на спортните дрехи такава дреха би било успешно съчетание с дънков панталон или потур. А наистина преди години на мъжките и дори дамските суитшърси не се гледаше с добро око. Хората, които носеха такива се определяха като без всякакъв стил. Суитчъра се нареждаше сред облеклата, предпочитани от подрастващите и не бе част от стайлинга на зрелия мъж. Но именно с разчупването на стереотипите и поднасянето на една съвременно и свободна мода този тип облекло застана в центъра на полезрението, придоби друг смисъл и създаде нов имидж на съвременния мъж.  

Мъжки суичъри, раници, кецове без връзки, къси дънки – това е една от срещаните картинки днес като желано ежедневно облекло от господата. Свободата, която излъчва този аутфит наистина е уникална, стилна и напомня за криминален филм, в който главния герой е под прикритие и изпълнява важна мисия. Впечатляващ и грабващ погледа на секси героиня мъжът няма за цел да издаде намеренията си, а да се слее с тълпата и да извлече нужната му информация. Но да излезем от сюжета на американските полицейски сериали и да се върнем към удобното облекло на съвременния мъж. Сутрешната тренировка край плажа, в парка или просто лекия крос до работното място изискват наистина удобен стил на обличане. Един стилен и моден мъжки суичър определено е вдъхновението, от което се нуждаете. Доста предпочитани са онези, които са с качулка. При хладно време този аксесоар се оказва изключително ценен, тъй като може да предпази главата от измръзване. Друга причина да използвате качулката е например да се прикриете от някоя дама, която ви е набелязала като обект на желанията си. е тук пък ще вметнем, че много световноизвестни звезди умело се крият зад модните си суитчъри с качулки за да избягат от наглите папараци.

А на пазара има доста голямо разнообразие от мъжки суичъри, които са едно прекрасно решение за всеки сезон. Едноцветни, с принтове, както и други акценти мъжките суитчъри са се превърнали в част от техния съвременен аутфит.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: