Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Пребиха ученик в центъра на Бургас! Причината ще ви изуми, наказанието – още повече!
Автор: Иван Сотиров 12:04 / 29.12.2021Коментари (5)237
©
Илюстрация
Гамен е нападнал с юмруци ученик в центъра на Бургас. Той е бил предизвикан от авери, че не може да пребие случаен непознат. Бруталната случка се е разиграла на 4 март тази година. Агресивният 20-годишен нападател се е разминал само с глоба от 1000  лв. научи Burgas24.bg.

Пострадалият С. М. към датата на нападението е бил на 17 години. Той излязъл от дома си и се запътил към болница "Св. София". Минавайки през площад "Св. св. Кирил и Методий“ забелязал встрани четири момчета, които не познавал и за пръв път виждал в този момент. Това били свидетелите Г.И., И.В., Г.Е. и обвиняемият Ст. Ч.. Четиримата стояли на площада и пиели алкохол. Никой от тях не познавал пострадалия. Пребитият ученик не влязъл в контакт с четирите момчета, които били на по-голяма възраст от него, не разменил никакви реплики с тях, а спокойно продължил пътя си към болницата. Той се разминал и с негова позната  Т.К. - ученичка, като двамата се поздравили с жестове.

И.В. предизвикал шеговито обвиняемия като му казал, че не може да удари някой случаен минувач. Обвиняемият се огледал и забелязал преминаващия край тях ученик. Той приел предизвикателството засилил се с бърза крачка след пострадалия, който тъкмо се разминавал с познатата му ученичка и продължавал напред, без да подозира за намеренията на нападателя си. Настигайки пострадалия в гръб, обвиняемият го ударил с крак в областта на врата, при което пострадалият залитнал напред и изпитал силна болка, след което спрял. Пострадалият изпаднал в шок и обръщайки се да види кой го удря, отново бил ударен още няколко пъти с юмруци в областта на лицето. Докато нападателят удрял пострадалия, между тях не били разменяни реплики, а ученикът бил стъписан и чувал виковете на подстрекателите, които окуражавали обвиняемия да продължава. Тъй като обвиняемият превъзхождал физически пострадалия, той не можел да се защити и единствено стоял и поемал ударите на обвиняемия.

Две свидетелки познавали обвиняемия и компанията му като конфликтни личности и се притекли на помощ на пострадалия. Като видели, че от ударите на момчето му потекла кръв по лицето, биячът и компанията му избягали. Случилото се е било записано от охранителни камери на Община Бургас.

Момчето е получило отоци и синини на ляво око, кръвонасядане на долна устна и болки във врата. 

На заседание на Районен съд – Бургас, проведено в средата на декември, обвиняемият е поискал налагане на минималната предвидена в закона размер глоба. Пред съда той е съжалил за постъпката си. 

Нападателят е признат от Районен съд – Бургас за виновен в побоя. Той е освободен от наказателна отговорност и се е разминал с глоба от 1000 лв. Осъден е да заплати в полза на ОДМВР - Бургас направените разноски в размер на 117 лева за възнаграждение на вещи лица, както и да заплати в полза на държавата по сметка на Районен съд - Бургас сума в размер на 5,00 лева, представляваща държавна такса за служебно издаване на изпълнителен лист.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 29.12.2021 г.
+2
 
 
Пребиваш някого на улицата и 1000лв глоба... Тоя се е изсмял на системата. Предвид, че Бургас е герберска крепост, не съм идненадан от това, че се отглеждат бандити.
Aнонимен
на 29.12.2021 г.
+1
 
 
Бургас се слави там с разни безмозъчни батки-наркомани и побойници.Тоя идиот и "бияч" да отиде да се пробва в някоя зала срещу някой друг,а не срещу по-слаб и беззащитен.
Aнонимен
на 29.12.2021 г.
+2
 
 
МАЛКО МУ Е НА ТОЯ ГАМЕН ПО ГОЛЯМА ГЛОБА ЗАСЛУЖАВА ЩОМ БИЕ НЕВИННИ ДЕЦА БЕЗ ПРИЧИНА ТРЯБВА И ПОДСТРЕКАТЕЛИТЕ МУ ДА СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Решения на Общинския съвет в Кюстендил
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: