Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close




«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
Ѕлагоевград
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
ѕоведението на Ѕорисов било като "ƒемокраци€та, това съм аз"
јвтор: ≈кип Blagoevgrad24.bg 16:27 / 22.04.2020 оментари (22)344
©
"»нституциите, това съм аз. ƒемокраци€та, това съм аз. Ќе ми тр€бват вече посредническите услуги нито на мо€та парламентарна група, нито на опозици€та. јз мога през конференции да общувам директно. “ова е преводът на поведение в политиката на премиера Ѕойко Ѕорисов". “ака†политологът √еорги  ир€ков коментира†пред ЅЌ– политическата стратеги€ на Ѕорисов†във връзка с проваленото във вторник заседание на Ќародното събрание, на което той тр€бваше да бъде изслушан и да отговар€ на въпросите на депутатите.†

—поред политолога това поведение на министър-председател€ е "ориентализирана форма на пр€ка демокраци€". “ой посочи, че:

"»звънредното положение му даде тласък да завърши нещо, което той отдавна свенливо практикува, т.е. досега не го показваше пр€ко. —ега е моментът да завърши тази сво€ визи€ за това как тр€бва да се управл€ва, според неговите представи, демократично страната. “ова е н€каква негова представа за функциониране на демократичните институции и правовата държава. «ащото той и друго казва - "¬ърховенството на закона, това съм аз".†

 ир€ков уточни, че†Ѕорисов дава да се разбере, че разпредел€нето на парите минава през него, независимо, че това са пари на данъкоплатците, тъй като см€та, че щом има пр€ка връзка с данъкоплатците през социалните мрежи или през брифингите, това е легитимен начин да взема информирано за гражданите решение.

√еорги  ир€ков коментира насто€ването на Ѕ—ѕ Ѕорисов да се €ви на парламентарен контрол, като об€сни, че опозиционната Ѕ—ѕ не може да изб€га от дамгата, ко€то ѝ е сложена отдавна, "че се опитва чрез такъв тип действи€ да извлича партийни електорални дивиденти". ѕо думите му много лесно оборимо е такъв тип поведение на левицата.†

¬ същото време заради кризата доверието в премиера и в управл€ващата парти€ се е повишило, изтъкна политологът.




ќще по темата: общо новини по темата: 6261
26.02.2021 »
26.02.2021 »
26.02.2021 »
26.02.2021 »
26.02.2021 »
26.02.2021 »
предишна страница [ 1/1044 ] следващата страница






«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
ћоето мнение е едно Ѕќ–»—ќ¬ за нищо не става, но лошото е, че и Ѕ—ѕ за никъв  *– не стават, техните "експерти" могат да поведат само стадо овце из пасищата, дано да не ги изгуб€т.... ў≈ —≈ –јƒ¬јћ Ќј јЋ“≈–Ќј“»¬ј, Ќќ Ќяћј ƒј ≈ Ѕ—ѕ...
0
 
 
 огато н€маш политически противници ,а политически трупове или мърши управлението става,като еднолично. Ѕорисов не е виновен,че н€ма опозици€!
+2
 
 
 омунистите никой не ги бръсне за слива и останаха в с€нка. —ъс какво ли ще изпъкнат рЯШВ
+1
 
 
Ќека да е жив и здрав,защото доказа,че е мъжкар и добър управленец!!!
+2
 
 
Ѕорисов това Ѕорисов онова.≈ми що тогава му се вдига рейтинга бе платени червени социолози без познати избори.ўо така бе ћиме
Ќищо не пишете - днес в ѕловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на Ѕългари€.
на 22.04.2020 г.
0
 
 
Ѕокшич, не дойдоха ли вече ти€ пари от ≈вропата, та да ни оставиш вече на мира. ѕък и н€мам никакво желание да контактувам пр€ко с теб, чрез медиите. Ѕългари€ е парламентарна република, но ти € направи монархи€.
+1
 
 
“ой още в началото каза, че ни е баща, а ние - непослушни деца, водени за имуницази€. √ласувайте пак за него, той ще ви оправи по-добре и от цар€... ¬ид€хме като си сложи марионетката «ико в ѕловдив, докъде € докарахме. Ќинова н€ма да € коментирам, и там са се доказали боклук до боклука, просто сега звучи разумно, защото масата взе да проглежда.
0
 
 
”правление, подобно на бай “ошо! ќпозиционна парти€? “рагична! Ќа практика, н€ма. “очно поради този факт идва успеха на √≈–Ѕ. јко имаше адекватна опозици€, щеше да е съвсем друго.
+2
 
 
Ѕорисов сега се изжив€ва като император, ама и това ще мине :) —амо истори€та ще го оцени безпристрастно.
 оментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ‘евруари 2021 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
јктуални теми
√рипна епидеми€ обхвана страната
ѕарламентарни избори 2021 г.
»зграждането на јћ "“раки€"
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
¬инетки 2021
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в Ѕлагоевград и региона.
e-mail:
јнкета
ўе почивате ли идната зима?
ƒа, в Ѕългари€
ƒа, в чужбина
Ќе
Ќе съм решил/а още

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
Ѕлагоевградчани във facebook
RSS за новините
©2009 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Blagoevgrad24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Blagoevgrad24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: