Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Подобряване на бизнес резултатите - мисията възможна
Автор: Екип на Blagoevgrad24.bg 08:00 / 18.06.2019Коментари (0)538
©
Новият сезон идва както със своите планове и предизвикателства, така и с възможността за разширяване на бизнеса от етапа, в който сте успели да достигнете в края на миналия сезон. Научили сте много от допуснатите грешки и имате ефективни предложения как нещата да се случат по-добре. Всяка нова идея обаче изисква старателно планиране и ефективно финансиране. Нуждаете се от бързи оборотни средства, с които да реализирате планираните потенциални проекти за една успешна инвестицията. На помощ се притичва един от стабилните партньори на бизнеса в България – Prospect Capital, с бизнес консултация и няколко атрактивни предложения за бързо и ефективно финансиране.

Многоцелеви ипотечен кредит

Независимо от това в каква посока поема бизнесът ви през този сезон, вероятността да ви се наложи бърза нужда от оборотни средства нараства. Планирате спешно отваряне на семеен хотел, или пък озеленяване на площите пред вече действащия ви такъв? В началото на лятото е важно бързо да довършите строителството на нов обект, който в края на летния сезон ще се превърне в база на новия ви бизнес, свързан с отглеждане на грозде и винопроизводство? Имате неотложна нужда от средства за основен ремонт, преобзавеждане на офис и домашното ви простанство, предстояща сватба или посрещане на нов член в семейството? Prospect Capital e на разположение към физически и юридически лица с неочаквана финансова нужда срещу ипотека на ликвиден имот без тежести. Получавате бързо предварително кредитно становище за суми над 50 000 лв., с анюитетно изплащане на лихва и главница и без ограничение на максималната възраст на кредитоискател и местоположение на предлагано обезпечение. Срокът на кредита е до 36 месеца, с фиксирана годишна лихва за целия период от 12%. Предлаганото финансиране е до 70% от стойността на обезпечението, като собственикът на последното може да бъде и лице, различно от кредитоискателя.

"Ипотека – сконто“ - с възможност за отстъпка от лихвата

Планирате експанзия на операциите си в други градове и дори в чужбина? При появата на подходящ прозорец за осъществяване на сделката, но недостиг на средства, може да се възползвате от специалния продукт на Prospect Capital "Ипотека – сконто“ - финансови средства за бизнес цели срещу предоставяне на обезпечение на недвижим имот - жилищен, промишлен, търговски и др. Предоставените суми са над 100 000 лв. за срок от 36 месеца, анюитетно изплащане на лихва и главница и възможност за отстъпка в лихвата в края на периода при изпълнение на предварително договорени условия с клиента. Предлаганото финансиране е до 50% от стойността на обезпечението.

Мостово бизнес финансиране

Когато имате нужда от бързи и краткосрочни оборотни средства, за да преминете на следващото ниво в бизнеса си, мостовото финансиране е удобен финансов инструмент за гарантиране на прогреса. Сред източниците на бизнес кредитирането компаниите могат да разчитат на Prospect Capital с предлагано кредитиране над 50 000 лв., възможност за гратисен период по плащане на главница, фиксирана лихва за целия период на финансиране, широк спектър от приемливи обезпечения и без такса за предсрочно погасяване. Срок на продукта: до 12 месеца. Кредитната линия е особено подходяща за обезпечение на сделки с очаквана бърза възвръщаемост. Това подпомага бизнеса в ключов период на нужда от краткосрочна финансова подкрепа, с която да се покрият текущи разходи в очакване на добри парични постъпления в рамките на няколко месеца.

Лизинг и обратен лизинг

Ако се занимавате със земеделие и зеленчукопроизводство, сладкарство и хлебопекарство, строителство, производство на мебели, или притежавате цехове за производство на дребно, най-вероятно ви предстои закупуване на машини и съоръжения, които да обезпечат разширяването на мощностите на бизнеса ви. Същото важи и ако сте собственик на стартъп, който се нуждае спешно от нови техника, оборудване и софтуер. Възползвайте се от атрактивния продукт на Prospect Capital, осигуряващ възможност за лизинг на ново и/или употребявано производствено оборудване. Сумите отново надвишават 50 000 лв, срокът на продукта е до 36 месеца, с фиксирана лихва за целия период на финансиране. От ключово значение е липса на ограничение за остатъчен срок на експлоатация при употребявани машини.

Prospect Capital e надежден партньор при нужда от бързо кредитиране. Стандартната процедура от заявен интерес от страна на клиента до отпускане на одобрената сума на финансиране отнема средно до 3 седмици. Тази забележителна експедитивност на услугата позиционира компанията сред предпочитаните партньори на на физически и юридически лица в България.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Масови протести срещу цените на горивата
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: