Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Пламен Пържолата надмина всички граници, снимайки се сам как пие отлежало уиски от бутилката, докато шофира
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:37 / 23.03.2024Коментари (2)969
©
Помните ли Пламен Пържолата от търговищкото село Беломорци? Той се прочу с трите "златни" пържоли от рибай стек, за които плати 650 лв. заедно с бакшиша във варненско заведение. Тогава култовият бизнесмен сам снима видео и се похвали в интернет, предизвиквайки истински фурор.

Този път любителят на тежки софри и кръшни ритми надмина всички граници, снимайки се сам как пие отлежало уиски от бутилката, докато шофира ултрамодерен тузарски джип за 200 бона. Пламен заснема 10-минутни клипове, в които смело надига шишето и отпива глътки на фона на люта чалга.

В същото време до него се вози младо момче, което му асистира с бутилката, а на задната седалка е семейството му. Видимо никой няма сложен предпазен колан, а времето навън е дъждовно и чистачките не спират да работят.

Пламен на няколко пъти заснема и километража, който удря 184 км/ч, а на моменти наближава 200. Не пропуска да обърне камерата и към себе си, за да покаже как пали цигара и на няколко пъти надига шишето със скъпарско уиски, припявайки си ромски мелодии, пише "България днес".

Клиповете са публикувани на 12 март, два дни преди рождения ден на дъщерята на Пламен - Мелиса, чийто празник таткото превръща в истински фурор - нещо средно между сватба и абитуриентски бал.

Това съвсем не е първият път, в който познатият като Ерджан в родното си село Беломорци край Варна бизнесмен се снима зад волана без колан и с висока скорост. Както "България Днес" писа по-рано, мъжът публикува 14-минутен клип през ноември м.г., по време на който баровецът си припява люти чалга песни за бързи коли и хубави жени. Кара само в лявата лента и другите автомобили се дърпат вдясно, за да му направят място. Пламен снима постоянно и километража, който в един момент заковава 195 км/ч.

Почти няма ден, в който любителят на купони да не снима как шофира без колан с висока скорост или седи на отрупани маси с квалитетни напитки и мезета, а ромски оркестри му свирят на ухо.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И какво му е великото, че и отгоре на това клип снимал как пие и шофира.Олигофрените май взимат връх в тази държава. Другият път да заснеме как лети с 200 км и се хвърля с джипа си във дълбока пропаст както снима с телефона син
0
 
 
Никакви граници не е преминал, защото никой не му ги е поставял. Иначе щеше да има контрол и сурови санкции. Вместо това имаме масова слободия и безхаберие. Непрекъснато всякакви подобни индивиди се хвалят с "постиженията си", а държавата гледа безпомощно.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Природни стихии
Мигранти и бежанци
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: