Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Пиян шофьор без книжка едва не уби младо семейство
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:33 / 02.08.2022Коментари (5)250
©
Катастрофа с пиян шофьор без кницка в Пловдив се е случи преди дни. Пиянията едва не е затрил младо семейство с безумието си. Инцидентът станал в квартал "Тракия" в събота около 23.30 ч. Потърпевшият успял да хване виновния и да заснеме случката. Веднага е подал и сигнал в полицията.

"Имах късмета да избегна челен удар. Мъжът беше много пиян – не можеше да ходи и говори. Оказа се, че можеш да откажеш да ти вземат проба за алкохол. Това е дупка в закона", разказа потърпевшият Димо Нейков в ефира на "Здравей, България" по Нова тв.

От Прокуратурата заявиха, че мъжът не е дал и кръвна проба за алкохол отново, защото по закон има право да откаже. Срещу него ще бъде заведено дело.

Абсурдният случай накара Виктор Николаев да избеснее:

"В Пловдив – пийте, карайте, блъснете колата на прокурора и на съдиите! Ако не дадете проба - най-много да ви съдят за изкривените ламарини!"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Нагледен пример за това колко е ефективна работата на КАТ и Полиция! С коя камера го спряхте този, с кое НП, с коя акция, с коя превенция? Работата им е колкото да "отбият номер" и най- вече да събират парички. Трябва ли и този да убие няколко човека, за да бъде спрян? Дамаджанов???
Свобода и свободия са две различни неща!
на 02.08.2022 г.
+3
 
 
Всеки ден вече се четат такива неща! Но, мили ми съграждани, това е напълно в реда на нещата, тъй като откакто се помня НЯМА адекватни наказания за тия индивиди, така че те си правят каквото си искат, със сигурност ще продължават да си правят каквото си искат и тези инциденти ще зачестят, биват наказвани чак когато почернят цели семейства и родове, но както винаги е прекалено късно! Не са виновни те, а милата ни родина, тя ги създаде и тя ги стимулира да продължават по този начин с незначителните си наказания, най-пресния случай е глобената с колосалната сума от 50 лева Емили с тротинетката, как искате да спрат с идиотщините, няма начин!
+4
 
 
Нека да има право гражданин да откаже да му вземат проба за алкохол. Но нека това решение автоматично да се тълкува като признание за употреба на алкохол и да го прави виновен по презумпция. Може законодателят да добави и минимална присъда от 3 месеца ефективен затвор + конфискация на МПС. И тогава нека гражданинът си преценя в пиянската глава и решава.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: