Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Питаме водача на джипа в аварийната - нормален ли си? Видя ли си километража?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:36 / 20.01.2023Коментари (8)266
© Фейсбук
Видео с изпреварващ в аварийната лента джип с пловдивска регистрация предизвика оживена дискусия в социалната мрежа Фейсбук, видя Plovdiv24.bg. Кадрите са заснети в началото на годината, а маневрата е наистина брутална.

- Глоби и отнемане на право ще ви вразуми, а да караш със скорост 140 км/ч на магистрала с две ленти, която е несигурна, е пълно малоумие, хора без съвест, подобие на депутатите ни

- За всички плиткоумници в коментарите с постовете от типа "караш бавно". По новините ви казаха, че магистралите не са безопасни и скоростта не отговаря на тяхното състояние и че ще се иска понижаване на сегашната скорост. Шофьорът си кара в дясна лента, който иска да изпреварва, си има лява. Отделен е въпросът, че шофьорът на ролвара е с над 200 км/ч. 

- По коментарите може да се разбере колко просто е населението. Човекът кара с близо 97 км в час. Има пълното право да кара дори и със 70, ако иска. При толкова първобитни, явно с толкова ще се кара, човекът си пази собствения живот и този на другите в автомобила. Избира икономична скорост, ако иска някой от вас може да иде да му зареди, бързаците? Някой като този, ако ви отнесе в аварийната, докато пикаете или чакате пътна помощ, дали ще се върнете да коментирате пак. Неотдавна по същия начин убиха хора. Ходете им кажете на тях тия закони за какво са. Австралопитеците да пишат глупости как редовно шофиране е в нарушение, разбираш ли, щото първобитният бързал. Ей, просто население, прости хора сте, не напразно сме на първо място по смъртност на пътя.

Това са само част от коментарите под публикацията. За повече изгледайте самото видео!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Не вижте, това е все едно да дадеш на шимпанзета зареден автомат калашников, ще се изтепат, а на видеото е бай ганьо, който е роден за да препуска с магаре по Родопите, ама е стигнал до жипка, всичко е много просто
-1
 
 
Е, какво значи този въпрос, дали е нормален? Като видиш РВ и знаеш, че става въпрос за нискодебитна паплач с нулеви шофьорски умения.
0
 
 
Всякакви коментари са безпредметни в Евробурунди. Ако има полиция и закони да си свършат работата. Обаче няма нито едното, нито другото. Полиция имат САЩ. Тук вече нищо няма. Групировки и престъпници облечени във власт.
+8
 
 
на тоя му е омръзнал живота,или бърза да хване жена си с тъпкача-сега книжката 3 години на трупчета и задължително джипката и тя 3 години без номера
+8
 
 
Трябва да има много строго и отговорно отношение към кретена... На такива трябва направо конфискация на автомобила, никакво бавене, не трябва да има...
+5
 
 
Супер че има видео, сега да стигне до КАТ освен...
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
Парламентарни избори 2024
Влизането на България в Шенген
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: