Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Откритата мъртва млада жена - жертва или самоубийца?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 23:04 / 11.09.2020Коментари (79)817
Красимира Куковска от пловдивското село Бегово е била тормозена от мъжа си и не е живеела с него добре. Преди дни тя му е поставила ултиматум да се изнесе от къщата. В понеделник той си събрал багажа и си тръгнал. Имало е постоянни скандали между откритата днес мъртва 21-годишна майка на две невръстни деца и бащата на децата й Любомир Петров. Това разказа много близка роднина на момичето, което е споделяло всичко с нея. Последно снощи двете жени са си писали по месинджър, Красимира е изпратила снимка на чат, от който става ясно, че Любомир си е писал с друго момиче и му е определял среща. Не е показала с нещо да е притеснена. Казала, "че гони мъжа си в името на децата си". 

Всекидневните скандали в дома на младата двойка били за това, че Любомир не искал да работи и отказвал да го прави. Бил прахосник. Пилеел безбожни суми пари, за супер луксозни коли, за ненужни ремонти в дома им, за заведения, за дрехи и всякакви глезотии. Сумите били толкова мащабни,че Красимира споделяла с леля си, че Любомир скоро ще я докара до просешка тояга, ще похарчи всичко, останено от бащата на момичето и всичко, което тя изкарва.  Преди половин година, когато бащата на Красимира-Делко Куковски починал, младата жена поела всичкия му бизнес на крехките си рамене.

Справяла се с над 2000 декара земя, на която гледали слънчоглед, жито, рози. Фирмата имала доста работници, но вместо да помага на жена си в тежкия бизнес, Любомир само ходел до полето, навиквал и обиждал трактористите и останалите работници, прибирал се и лягал да спи.  След като Любомир си тръгнал от майката на децата си, едното от които момиченце на 2 години, а другото-също момиченце, на 2 месеца, на Красимира се обадила Милена-майката на Любомир.

Тя заедно със съпруга си Генчо живеят в съседното село Сухозем. Свекърваат заплашила снаха си и й казала, че ако не прибере сина й до два дни, ще я унищожи и ще я съсипе заради децата. Красимира се опитала да обясни на свекърва си, че не се разделя с нея, а с Любомир, ивинаги може да вижда и взима децата, но заканите продължили. Във вторник младата жена събрала работниците си и им заявила, че са се разделили с мъжа й, че от сега нататък само и единствено тя отговаря за фирмата. В Бегово не спират да говорят, че цялата тази любовна история е била крайно нелепа.

Всички смятат, че Любо е бил заради парите с Красимира. Същото това потвърди и роднината на жертвата. "Още когато имаха просто връзка и нямаха деца, бащата на Красимира настояваше да се разделят. После тя забременя. Делко й казваше да си остави и да си гледа детето, но настояваше, че Любомир не е за нея", плаче лелята.  Тя смята, е не става въпрос за самоубийство, а за убийство. Дали обаче това е така, ще покажат назначените експертизи и аутопсията, която ще бъде направена в утрешния ден. "Жалко, че това младо и крсиво момиче си отиде без време. Жалко и за двете дечица, които остават сирачета", скърбят в Бегово. 

Днес преди обед съобщихме, че в дома й в пловдивското село е открита с прострелна рана от въздушна пушка в гърдите младата жена. По-късно от полицията пуснаха съобщение,че тава въпрос за самоубийство. В момента обаче продължават да текат разпити и огледи. По информация на "Блиц" ще има арести.

Още по темата: общо новини по темата: 14
30.01.2023 »
14.07.2022 »
28.01.2022 »
24.01.2022 »
24.09.2021 »
10.08.2021 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Пак се започна....сега кой ще търсят из горите?!? Онзи горския нали го убиха и онзи рома от Русе е у затвора, да видим сега какъв сценарий ще измислят?! А...по- важното е: защо.
0
 
 
Да поцхивка в мир! Дано откриат кои иа е убил. Но мойе И свекарва И да иа е убила
0
 
 
По-скоро жертва! Човек не слага така лесно край на живота си! Особено когато има две малки деца! Но, много по-лесно е да кажат, че е самоубийство!
0
 
 
Винаги е по-лесно да го пишеш"Самоубийство" .....но,дали наистина е така???? Напоследък в България "Самоубийствата" на млади хора,станаха плашещо много.....
0
 
 
Да се самоубие с въздушна пушка?!? В гърдите?!? А стига бе! Това и идиот няма да се върже! Подпорната стена, шкафа с пари и злато, съмнителни самообесвания, самоубийства и изчезвания- нямам думи!!!
0
 
 
АЙДЕ ОЛИГОФРЕНИ ВИЕ СТЕ НОВИТЕ ВЕРСИИ ???
0
 
 
Милото момиче рџ?Є , жалко и за двете мънички душички ,остават сирачета. Съболезнования на близките.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Напрежение в ОбС - Дупница
Газови доставки
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: