Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Откакто демонстрира визия на джендър, Кристиан Костов е жертва на непрестанен тормоз
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:19 / 09.10.2019Коментари (0)1043
©
Кристиан Костов наскоро смени тотално визията си и възприе джендър модел на поведение и облекло, който възбуди много полемики сред почитателите му. Напоследък обаче талантът е изправен пред по-голям проблем от това как феновете приемат решението му. Вчера певецът, който работи по нови проекти, сам проговори за драмата си чрез своя профил в инстаграм. Оказва се, че Криси е жертва на преследвачи и телефонен тормоз.

Ето какво сподели финалистът от "Евровизия":

"Като артист съм свикнал да си правя снимки, видеоклипове, селфита, и др. Схващате идеята, нали? И така... днес имах бизнес среща, затова се събудих много рано, но нито се чувствах добре, нито изглеждах така. Просто не беше най-добрият ми ден. Реших да отида да си взема шоколадово мляко, за да се развеселя, но там ме чакаше човек (все още не знам как е разбрал къде точно ще бъда, но както и да е...) Той ми каза: "Здравей, Крис, нека да направим селфи". Любезно помолих да не се снимаме точно днес, а също и да не ме върви след мен, защото не съм в настроение. Не за първи път го виждам, със сигурност ЗНАМ, че вече имаме поне 5-7 селфита. И така... взех си нещата и тръгнах, но видях как той тича наоколо, търсейки ме, като в междувременно се обажда на някого.

Отидох на срещата. 30 минути по-късно приключихме и когато излязох навън, ме чакаха четирима по-големи хора, които настояваха да се снимаме. Изтъкнаха, че са чакали да изляза в продължение на 1 час. Нещо повече - казаха ми, че съм ДЪЛЖЕН да го направя, защото съм публична личност и нямам право на лично пространство. Отново любезно отказах, защото се плаша от хора, които ме дебнат и преследват.

Тогава избягах с една приятелка, докато наш близък остана, водейки разгорещен спор с тях. Сега получавам съобщения, изпълнени с омраза (не знам как са научили телефонния ми номер, но вече дори не се изненадвам), в тях се пише: "Тъжно е, че някога обичах работата ти, понеже ти си голям боклук, мършав педераст... (хомофобия, здравей) Върни се във Виена" и т.н. и т.н. Ще го кажа веднъж. Аз не съм "нещо" или нечия "собственост". Имам собствени чувства и свободна воля. Чувствам се отговорен за действията си спрямо хората, които ме подкрепят и се опитвам да достигна очакванията на всички - да бъда добър човек. Но не можете да си представите колко пъти другите са груби", пише в публикацията си Кристиан.

Очевидно думите му са докоснали феновете му, защото по-късно, като коментар към статуса си, той благодари за хубавите съобщения, които е получил. Руската звезда - Дима Билан, също не остана безразличен към написаното и подкрепи Костов. "Не всички хора са човечни, има и такива, които преминават всички граници! Всеки има право на свое пространство, в което да се чувства свободен, а личният живот е закон! Но има и още едно правило - светът е несъвършен", гласи посланието на изпълнителя към Кристиан.

Още по темата: общо новини по темата: 922
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/154 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Парламентарни избори 2023 г.
Почина патриарх Неофит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: