Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Oт днес може да сключваме абонаментни договори за автоматично тол таксуване онлайн
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 20:30 / 20.02.2020Коментари (0)434
© Plovdiv24.bg
На TollPass.bg от днес може да се сключват абонаментни договори за автоматично тол таксуване и предоставяне на бордови устройства

“Интелигентни трафик системи" АД като Национален доставчик на услуги за събиране на пътни такси (електронни винетки и тол) и официален партньор на Агенция "Пътна инфраструктура" представя своето ново и цялостно решение за заплащане на пътни такси - TollPass.bg.

Тол платформата TollPass.bg е с напълно нова визия и функционалност, която обединява и улеснява заплащането на всички видове електронни пътни такси – автоматично тол таксуване, маршрутни карти и винетки, като тол продуктите ще бъдат достъпни след 01.03.2020, когато стартира тол таксуването за превозни средства на 3,5 тона.

Онлайн платформата осигурява лесен достъп до услугата за автоматично тол таксуване чрез абонаментен договор и получаване на бордово устройство. Потребителите вече могат да сключат договор онлайн и да заявят необходимия брой бордови устройства при специални условия – предоставяне на бордово устройство за ползване срещу 1 лв. депозит и месечна такса обслужване 15.90 лв. без ДДС.

Първата стъпка е регистрация на личен потребителски профил.

В профила си потребителите ще могат да сключат договор, да управляват заплащането на пътни такси на автомобилите си, да следят потреблението си в реално време, да имат постоянен достъп до финансово счетоводните си документи, както и много други удобства свързани с управлението на автопарка.

Процесът по регистрация и сключване на договор води потребителите през последователни стъпки и прави лесна онлайн поръчката на бордови устройства. ТollPass гарантира качествена услуга, включваща сигурно управление на данните и достъпа, винаги актуална информация за разполагаемия баланс, зареждане на суми в баланса и възможност за добавяне на МПС в договора, и всичко това изцяло онлайн. Потребителите могат да посетят тол платформата, където до няколко минути ще имат сключен договор и заявка за доставка на бордови устройство до удобен за тях адрес.

Tollpass осигурява услуга, създадена специално за удовлетворяване на потребностите на специалистите от транспортния бранш, базирана на съвременните технологии в отчитането на пътни такси. Технологичното решение е подчинено на разбирането и подхода, че услугата се предлага на професионалисти от професионалисти.

За да допълни целия пакет от услуги, предназначени за мениджърите автопарк и водачите, Tollpass разработи и мобилно приложение, чрез което ще може да се активират винетки, маршрутни карти и да се допълва баланс по договор за автоматично отчитане с бордови устройства.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: