Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Оперна певица сигнализира за сеч на дървета край къмпинг "Градина"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:48 / 19.06.2020Коментари (3)476
©
Летуващи поазаха видеоклипове, на които се виждат отрязани огромни клони от дървета в района на къмпинг "Градина". Те призоваха за спешна намеса на общината и кметството в Черноморец.

Кадрите са засети от оперната певица Весела Нейнски. "От 10 години идвам на къмпинг "Градина". Миналата година една част от дърветата бяха много брутално окастрени, включително и такива с щъркелови гнезда. Вчера чухме резачки и решихме да подадем сигнал", разказва тя пред NOVA.

"Видяхме от далеч как се режат дървета. Снимах трима души и се опитах да разбера от тях по каква причина така грозно са орязали дърветата. Те не ни обясниха нищо. Единият дори размаха брадва“, каза още тя.

"Онова, което се установи след проверка
на сигнала е, че това е частен терен. Собствениците са подали уведомление за кастрене на дървета. Предстои да разберем обаче дали имат разрешително и дали са спазени изискванията", заяви кметът на Черноморец Росен Деспов.

"В зависимост от резултатите от проверката, която ще се направи днес, ще се предприемат действия от общинската администрация", допълни той.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 19.06.2020 г.
0
 
 
Ще го пишат санитарна сеч,ще им платят с пари от бюджета.С тях ще започнат подпорна стена,която ще се финансира от комисията по бедствия и аварии.Накрая ще изникне хотел който ще затвори подстъпите към къмпинга и плажа.Министри и артисти ще го рекламират и ще ни убеждават колко е хубаво да подпомагаме родния туризъм.всичко се повтаря и повтаря,спиране няма.може би е по-добре да ги оставим да се наиграят,да си похарчат паричките и да мирясат.природата вече почти е няма по нашето Черноморие (лайноморие).мръсотия навсякъде ,чалга и простотия.за цените можете сами да се прецените.Турция,Хърватска,Гърция,Испания ,Италия ,Кипър .избор голям.След десет години,може да им дойде акъла.Това също е вид борба .ако не им посещаваме хотелите ,ресторантите,паркингите,шезлонгите,ще стане весело.Простака с мълчание,наглия с игнориране,алчния с подминаване.иначе който иска да си купува цаца от 14.99лв. и кафе от 8.00лв.лошо няма,това си е тест за интелигентност .
+1
 
 
Те цяла подпорна стена вдигнаха на Алепу на брега на плажа,а тук на Градина има доста апетитни места за вдигане на атракциони ,хотели,бунгала.....кастрят дървета та пушек се вдига за тях важи приказката ден година храни,макар че ковчега няма джобове,нооо.....
Aнонимен
на 19.06.2020 г.
0
 
 
Всичко е точно.Собственикът вече може да започне да строй.В България е така.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: