Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Охранителите от "Орландовци" измъчвали жертвата си повече от 2 часа
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:10 / 23.05.2019Коментари (0)326
© БГНЕС
Софийският градски съд остават в ареста тримата обвинени за убийството на жена в столичния квартал "Орландовци". Мотивите на съда са, че Владислав Д., Георги Я. и Татян Н. могат да извършат ново престъпление, предава Нова Телевизия.

Трима охранители бяха подведени под отговорност за убийството. Жертвата се прехранвала с кражби. Мъжете я хващали няколко пъти на територията на предприятие, като всеки път я малтретирали. При последния случай вързали ръцете й със свински опашки и я пребили с бухалки.

Според полиция и прокуратура тримата мъже са убили 29-годишната Пенка по садистичен начин. "Чисто от човешка гледна точка - изключително брутално е това престъпление", заяви Георги Хаджиев, директор на СДВР.

Жената е била бита в продължение на 2 часа, след което захвърлена все още жива, но в безпомощно състояние на тротоар. Бухалките, с които жената е бита до смърт, са иззети от разследващите.

"По тези бухалки е имало кръв от тях. По свинската опашка също, както и от пострадалата", заяви Емилия Русинова, ръководител на Софийската градска прокуратура.

Тримата мъже са се предали сами в полицията. В досието на единия от тях фигурира трафик на хора, заради което е излежал присъда. От затвора излязъл наскоро. С колегите му и преди са били Пенка.

"Преди около 2 месеца пак е бил нанесен такъв побой. За назидание дори пострадалата е била остригана", обясни Георги Хаджиев.

За да не се укрият обвиняемите и да не извършат друго престъпление, Софийският градски съд ги остави в ареста. От полицията са сигурни, че именно те са извършители на бруталното убийство.

"Събраните доказателства към момента ще бъдат достатъчни да получат предвиденото в закона наказание в цялата му строгост", заяви Хаджиев.

А то е от 15 до 20 години затвор или доживотна присъда.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: