Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Огнян Донев разкри как Бареков взел 300 милиона лева да очерня родната фармация
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:25 / 23.05.2015Коментари (4)369
©
Бизнесменът и собственик на "Софарма" Огнян Донев се оплака пред bTV от Николай Бареков, който в качеството си на журналист в TV7 предприел кампания срещу фармацевтичната фирма. По думите на Донев, за това Бареков е взел 300 млн. лв., платени от данъкоплатците.
В серия репортажи тогава TV7 твърдеше, че цените на лекарствата у нас са значително по-скъпи, отколкото в чужбина, най-вече тези, продавани от "Софарма". Имаше дори прогнози, че ще започне масов "туризъм" към чужбина за купуване на евтини лекарства.

"300 млн. бяха похарчени от Николай Бареков, който от сутрин до вечер повтаряше едно и също нещо. Сега остана само внушението", каза Донев. "Не видяхме големи опашки на "Калотина". Не познавам български гражданин, който да си е купил лекарство от чужбина", допълни той. По сумите му, в България цените на медикаментите са по-ниски.

Донев разказа, че когато е бил в последния курс на МЕИ, банкерът Цветан Василев е бил в 1 курс. "Работихме и в настоятелството на МЕИ", посочи той.

Колегите им ги определяли като двата полюса в икономическата терория - либерали и кейнсианци. "Аз се определям като некейнсианец. Г-н Василев очевидно разбира под кейнсианство държавата да налива при него, а не това, което е истинската теория на кейнсианството", обясни бизнесменът.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 23.05.2015 г.
0
 
 
Ченге,син на ченге,роден извън България и с кариера на ченге.Един от най-сериозно облажилите се по време на прехода от милиардите на ДС зад граница.Съветник на друг престъпник Огнян Дойнов, от политбюро на БКП, до 1989 г. и дясна ръка на Дойнов след това, в управляването на крадените пари от БКП и ДС мафията от столицата на същата мафия Виена.Добре е, че проговори за Капота,ама той е ваш продукт,само че нещо объркахте закваската. А за лекарствата Капота си е много прав и всички го знаем и виждаме. Нямате наяждане!
0
 
 
Добре е ,че казваш за Капута ,че е взел толкова пари а ,а на теб кой ще дири сметка бе клепар, оядохте се до един и сега вадите кирливите си ризи ,помни че време за възмездие идва, никой няма да се размине безнаказано ,както вие се гаврите с нас ,така ще постъпят и с вас .
+4
 
 
Аз също съм купувал лекарства от чужбина, като в конкретния случай, разликата беше над 10 пъти! Също така познавам и достатъчно хора, които също го правят, че да твърдя, че такава практика съществува!
+5
 
 
г-н Донев то има масов туризъм за евтини лекарства в чужбина. но понеже баничката ви е мнооооого голяма и не можете да усетите глада. мога да ви дам пример с едни от най-често купуваните лекарства и това са различните прахчета за температура, главоболие и така нататък, които са без рецепта и в България струват около 0,80-1,20лв. в Турция струват по 0,25лв. всеки който ходи до Одрин да си пазарува освен праха за пране и корите за баница минава и през аптеките, а в последно време и през агроаптеките, защото препаратите за растителна защита също са им в пъти по евтини
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждане на Национална детска болница в София
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: