Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Обзавеждане на модерна и комфортна баня
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:28 / 21.08.2018Коментари (0)781
©
Всеки новодомец се стреми към безупречен дизайн в банята. Няма никакво съмнение, че е удоволствие да имаш голяма и просторна баня, която да ди предоставя свобода и комфорт. Параметрите на баните са определящи за това на какво обзавеждане да се спрем. Фирмите, които предлагат цялостно решение за обзавеждане за баня могат да създадат триизмерен идеен проект, който да ви помогне да визуализирате банята с избраните плочки за баня, местоположение на санитарния фаянс, дори на аксесоарите като завършват детайл. Това е много добро решение особено за големи бани. Така ще придобиете реална представа какви като размери да бъдат мебелите, душ кабината или ваната. Този модел на обзавеждане е изключително популярен и тъй като се предлага безплатно от фирмите е задължително да се възползвате от него.

Многообразни са новите тенденции за обзавеждане на баня. Тук се включват релефен фаянс, антистлип гранитогрес, водоустойчиви тапети, стъклени паравани за душ кабини и вани, водоустойчиви мебели, аксесоари, смесители и много други. За да придобие завършен вид банята Ви наистина трябва да се постараете. Затова не подценявайте и чужда помощ, с която със сигурност ще постигнете още по-добър ефект. А професионално обзаведената баня се забелязва от километри. И независимо от това, че това е интимно пространство, което ползвате сами то добрия вкус, съвършен интериор и изискана визия са определящи за личния ви комфорт.

А новостите в банята никак не са малко. Като се започне от спестяващи вода тоалетни чинии до смесители с фотоклетки, душове с регулиране на струята на водата и много други, няма съмнение, че всички тези иновации се създават с една цел - да се чувстваме максимално обгрижвани дори и в банята. Затова начина, по който ще я обзаведем е гарантиращ нашето спокойствие, удобство и комфорт. Отдайте нужното внимание на вашата баня, защото заслужавате да се чувствате специални във всяко едно помещение в дома.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: