Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ново нагло скубане на плажа: 5 лева такса за хавлия между шезлонгите
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:18 / 19.07.2015Коментари (13)325
©
Посетителите на Северния плаж в Приморско ще бъдат неприятно изненадани, ако решат да разпънат хавлията си между чадърите и шезлонгите. Дори да сте отишли там по залез-слънце, ще ви поискат 5 лева за хавлията и няма смисъл да обяснявате, че не ползвате нито чадър, нито шезлонг. Ако искате да останете на въпросното място, просто трябва да платите, пише вестник "Преса".

На Южния плаж картината е малко по-различна - там чадър с два шезлонга струва 18 лева на първа линия. Цената трябва да бъде платено дори и ако сте сами. На втора линия тарифата е 12 лева, като сянката върви с един шезлонг.

Въпреки че хората са малко, за свободноплажуващите е отредено скромно място, оплакаха се недоволни граждани. Свободната зона е в дъното на пясъчната ивица, където дори не можеш да видиш морето.

Това не са изолирани случаи. В Несебър избухна спор между хотелиери и концесионери заради високите такси на чадърите - до 30 лв.

Хотелиери се оплакаха също, че в свободните зони са разположени аткракциони, които пречат на хората да си разпънат плажните кърпи.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Добре де, не мога да разбера - наистина ли още има балъци, които да плащат грешни пари. Айде да посмятаме малко сега - нощувка 20 лева (примерно, ако не искате кой знае какво), храна на ден поне 20 лева (пак ако не искате кой знае какво), чадър + шезлонг още 10 лева (и то ако са по 5 лв което май е на повечето места) и опа - 50 кинта на ден с много уговорки и за "почивка" която едва ли ще Ви хареса. Е извинявайте, ама за 25 евро на ден има all inclusive в Гърция вече ! За плажове със син флаг изобщо няма да говорим. Решението е едно - когато Ганьо иска да строи хотели, да прави бетонна "жунгла" и да скубе по плажа - да си седи сам там. Докато има балъци ще има и тарикати
+1
 
 
Бе тея газ ли пият бе майна? За тоя кенеф наречен море и цент не давам. Вслушах се в призива на Боко, и за пореден път сгреших. Платих си таксата от 25 кинта и реших да се потопя за 2 минути. Като излязох от морето няма да ви казвам какво ми се беше заклещило в косата. Само ще кажа, че обикновенно е свързано с физиологията на човека. Изкъпах се, платих 120 лв обяд за двама човека, освободих си стаята, която бе с приказна гледка към стената на отсрещния хотел, без вода, и след 7 часа прекарани на родното ни Черноморие си бих камшика към Пловдив с 300!!! Тук никога няма повече да дам и лев за нищо, отивам при комшийте
+1
 
 
И на мен търпението ми се изчерпа! Като плащам, поне да знам, за какво го правя. В момента на морето е пълна мизерия - мръсен плаж, мръсна вода, неприветливи хора, селяния... Ще ме извиняват нашите "бизнесмени", ама тая година ще минат и без моите парички!
+2
 
 
Ганьо бизнесмена е на принципа:"Днес да обера клиента,пък утре ще го мисля"!Затова в Гърция и Турция е пълно!
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 19.07.2015 г.
+7
 
 
Не е луд този,който яде баницата. Защо ходите на Черноморието? Много се чудя,че все още има балъци. Особено,ако живееш в Южна България и Гърция ти е по-близо.
+6
 
 
Докато има овце, ще има и касапи. Българинът редовно си киха 25лв и псува цял ден под чадъра, вместо просто да си свие хавлийката, тея 25 лв да ги сипе за бензин и да отиде на плаж, където няма чадъри( а такива все още има и то доста). И аз да съм концесионер не 20, ами 1500лв ще го направя чадъра като виждам, че има толкова много тъпунгери по нашите земи. В Бургас кафенетата знаете ли как дават заден? Масово промоции, промоцийки, след като 4-5 от най-вървежните фалираха, а другите бяха полупразни. Като не ти харесва нещо спираш да ходиш, имат си мениджъри, меринджейове, да сядат да мислят да смятат, техен интерес е да ви привлекат като клиенти
Aнонимен
на 19.07.2015 г.
+10
 
 
Така и трябва ! Скоро на БГ Черноморие ще искат и такса въздух ! Дишаш - плащаш. Апелирам да се въведе и такса море, такса пясък, ... , и още каквото им дойде в кухите лейки. С такава политика идиотите от туристическия бранш пак ще ревнат като .... че нямало туристи, които да скубят ! Да отидат в Александропулис да видят колко върви шезлонга, ако си купят кафе от барчето ;)
+8
 
 
Големи мазохисти сте ем боли хем сърби ,ми не ходете бе хора направете бойкот ,ходете на балкан ходете чужбина като знаете , че на черно морието пак ще Ви пре@бът
+3
 
 
Боко да плаща, нали иска да ни стимулира да ходим на Българското Черноморие...
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Изграждане на Национална детска болница в София
Парламентарни избори 2024
Актрисата Виолета Донева е била открита мъртва в апартамента си
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: