Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Нова Броудкастинг Груп се похвали със свръхмодерен студиен комплекс
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:26 / 01.02.2023Коментари (0)400
Нова Броудкастинг Груп представи своя нов офис и свръхмодерен студиен комплекс, разположен на площ от почти 17 000  кв. м. Сградата е със запомняща се архитектура, създадена специално за производството на телевизионна и радиопродукция с най-високо качество. Всички медии от портфолиото на компанията вече се помещават във впечатляващия мегакомплекс. Това е първата и единствена по рода си самостоятелна сграда за електронни медии от ново поколение в България. Пет телевизионни студиа, четири радио студиа, просторни апаратни, монтажни и изцяло нов нюзрум, създаден по световните медийни стандарти, осигуряват първокласно медийно изживяване, отговарящо на лидерската позиция на компанията и очакванията на аудиторията.

"Благодаря на всички колеги, с които работихме по тази мащабна трансформация. В новата сграда обединихме всички медии - телевизии, дигитални платформи, радиа, вестници. Инвестиция с такъв размер потвърждава сериозния ангажимент на Юнайтед Груп в България. Капацитетът на новия студиен комплекс няма аналог на българския медиен пазар и разкрива огромни възможности пред всички нас. Това ни позволява да бъдем още по-креативни и да създаваме въздействащо съдържание с най-модерните технологии. Движещата ни сила е винаги да предлагаме висок стандарт и да даваме повече на българската аудитория“, коментира Стефана Здравкова, главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп.

Новините, актуалните и спортни предавания на NOVA и NOVA NEWS ще се излъчват от свръхмодерни студия, които отговарят на съвременните изисквания за телевизионна журналистика. Те се отличават с уникален дизайн и високотехнологични възможности. Реализираните пространства са с обща площ от 1 700 кв. м и създават усещането за интегрирана медийна среда, благодарение на над 15 видеостени и над 20 студийни камери от най-висок клас Компанията разполага и със студио от 1 000 кв. м за реализирането на други вътрешни продукции с перфектно качество.

Проектът е емблематичен за медийната група и предоставя пространство за творческа работа от ново поколение. Още при влизане в комплекса, мултифункционален екран с внушителни размери  (130 кв. м.) осигурява интерактивно преживяване. 

През декември миналата година новата сграда на компанията бе обявена за бизнес сграда за 2022 година. Най-високото отличие в категория "Корпоративни сгради“ бе връчено по време на церемонията на ежегодния национален конкурс "Сграда на годината“.

Още по темата: общо новини по темата: 5829
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: