Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Нестандартните коледни подаръци
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:43 / 23.11.2022Коментари (0)245
©
Ако сте на лов за коледни подаръци, но държите тази година да заложите на оригиналното и нестандартното, на правилното място сте. В този материал ще ви предоставим интересни идеи, с които да блеснете в офиса, на семейното събиране или сред приятелите си, пише "Труд". 

Подарък тип награда или отличие

Не е задължително да плащате високи цени за подаръци, за да зарадвате любим човек. Казват, че най-важен е жестът и в действителност е така. Но ако вашата изненада накара човека отсреща да се почувства значим, ефектът ще е още по-добър. Предлагаме ви да го отличите с титла или награда за неговото най-силно качество – да бъде страхотна баба, да е готин шеф, грижовен личен лекар и така нататък.

Подарък преживяване

Ако държите на нещо наистина впечатляващо, зарежете материалните подаръци. Вместо това, подарете емоция, преживяване, а защо не и адреналин? Не е нужно близкият човек срещу вас да е почитател на екстремните спортове, за да се зарадва на изненада от типа на полет с балон, рафтинг приключение или конна езда. Напротив – ако тези активности са новост за него, ще го зарадвате още повече.

Подарък в шеговит стил

Внимание – този вид изненади са подходящи само за хора с чувство за хумор. Старателно преценете на кой от близките ви ще допадне забавен подарък. Чудесни идеи са карикатурите. Те са в достатъчно шеговит стил, а освен това остават за спомен за много години напред. Можете да продължите забавна концепция и в коледната картичка, като измислите хумористично пожелание в рими.

Подарък с обещание

В днешното забързано ежедневие все по-рядко ни остава време за близките, за срещи с приятели, за семейни събирания. Добре, че са празници като Коледа, та да се съберем на една трапеза и да споделим приятното настроение и мигове заедно. На този ден можете да поднесете подарък с обещание за повече срещи през идната година. Заложете на красив сервиз за готвене с идеята следващия път домакинята да ви сготви любимата си рецепта и да поставите нова традиция за по-чести събирания.

Подарък с кауза

Съчетайте полезното с приятното, като подарите на близките си сувенири или предмети ръчна изработка от благотворителен базар. Изберете изненади, които носят в себе си кауза в подкрепа и помощ на нуждаещите се. Това е отличен начин да направите тазгодишната Коледа свята. Такъв тип подаръци възобновяват вярата в доброто и човечността.

Побързайте с коледния шопинг, защото празниците наближават! Не оставяйте за последния момент избора на подаръци, ако искате те наистина да зарадват вашите любими хора и близки.

Още по темата: общо новини по темата: 226
25.12.2023 »
06.12.2023 »
03.12.2023 »
01.12.2023 »
12.11.2023 »
24.10.2023 »
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Решения на Общинския съвет в Кюстендил
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: