Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Нестандартен, но хитър начин да стопилите дома си безплатно
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 19:28 / 14.11.2023Коментари (0)429
©
Идеята да отоплявате апартамента си с фурна е тривиален начин да се сдобиете с допълнителна топлина. С помощта на един прост метод можете да убиете два заека с един куршум, защото приготвянето на вечерята може да повиши температурата в жилището ви. Сега ще ви разкажем как да отоплите жилището си с фурна, колко топлина можете да спечелите от нея и как да го направите безопасно. Алтернативен начин за отопление на дома ви Електрическите уреди, както е добре известно, отделят топлина.

Въпреки че през последните няколко години имаше силно технологично развитие, благодарение на което уредите отделят по-малко от нея, отколкото в предишни години, все още можете да разчитате на топлинни печалби, идващи от тях.

Тези параметри са общодостъпни и например прахосмукачка с мощност 200 W, работеща в продължение на 15 минути, ще отдели 50 W топлина. Как изглежда това при отопление на апартамент с фурна?Ако приемем, че нашият уред се нуждае от максимална мощност от 3000 W, то за един час печене топлинните печалби на фурната са 1450 W. Как тогава се отоплява апартамент с фурна?

Как да отопляваме жилището си с фурна?

Отоплението с фурна може да направи чудеса и да намали сметките ви за отопление. Просто оставете вратата на фурната открехната след печене. Ако не затворите фурната веднага, топлината ще се разпространи в кухнята и близките стаи. Отоплението на апартамент с фурна е начин за "безплатно" отопление. Кавичките не са случайни, тъй като електрическият уред се нуждае от енергия, за да работи, която трябва да се заплаща. Въпреки това отоплението с фурна е начин за получаване на топлина от други уреди, използвани за приготвяне на храна, пише actoalno.com

Отопление с фурна: Как да го правим безопасно?

В основата на работата на всяка фурна е много високата температура, която може да достигне до 240 градуса по Целзий. Ето защо отоплението на дома ви с фурна може да бъде още по-опасно, ако вкъщи има малки деца или домашни любимци. Отворената врата може да причини сериозни изгаряния, затова достъпът до нея трябва да бъде обезопасен.

Отоплението на жилището с фурна е решението, което трябва да изберете, след като сте приключили с печенето. Не се препоръчва обаче да отоплявате апартамента с газова фурна. Преди всичко нейният пламък представлява опасност от пожар, от една страна, а от друга - необходимост от проветряване на помещенията. Силно ви съветваме да не използвате този метод на отопление.

Още по темата: общо новини по темата: 417
21.01.2024 »
21.01.2024 »
21.01.2024 »
06.01.2024 »
05.01.2024 »
02.01.2024 »
предишна страница [ 1/70 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
България и Войната в Украйна
Парламентарни избори 2024
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: