Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Нека помогнем на 7-годишната Михаела!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:46 / 22.01.2020Коментари (0)445
©
7- годишно момиченце от Димитровград се бори за живота си. Детето е с тежка онкодиагноза, приложени са й много лечения, сега докторите виждат надежда в имунотерапия, която се прилага в Америка и Канада.

Родителите трябва да закупят сами нужните флакони, тъй като тази терапия не е регистрирана в страната ни. Родителите молят за помощ, за да могат да лекуват детето си.

Михаела живее по болници от 6 години. Когато е на годинка и осем месеца й поставят ужасяващата диагноза сарком на Юинг на меките тъкани.

"Както си беше абсолютно здраво бебе и дотогава нямаше никакви проблеми, една сутрин просто се обедвижи,не можеше да ходи и да си стъпи на крачетата", разказва майката Пепа Ангелова пред bTV.

Следват шест кошмарни години, през които детето е оперирано 4 пъти, два от които в немска клиника, преминала е над 60 курса с химиотерапии. И въпреки упоритото лечение, туморът се е завърнал отново. Лекарите дават надежда в нов вид лечение с имунотерапия.

"След този последен рецидив се оказа, че химиотерапията не действа така както досега и само на нея не може да се разчита. Затова лекарите ни препоръчват вид имунотерапия", казва още майката.

Според доктор Неофит Спасов, от УМБАЛ "Свети Георги"- Пловдив, с оглед на консултации на няколко международни центрове и базирайки се на техния опит е взето решение да се проведе това лечение като терапия,която дава доста висок шанс при рецидив "При Юинг саркома това е съвсем нова тенденция ,която в момента се използва само в няколко държави в Канада, два центъра и няколко центъра в Америка", посочва лекарят.

Михаела се нуждае се от 24 дози с лекарството, цената на единия флакон е близо 15 000 евро,а общата сума,която семейството трябва да даде, за да живее дъщеря им е 360 000 евро. Пари, които семейството няма.

За Коледа невръстното момиченце не поискало играчки като другите деца, а поискало здраве. За да може да се прибере вкъщи и да се усмихва отново.

Ако искате да помогнете на Михаела, дарителска сметка е:

Уникредит Булбанк: BG 43 UNCR 7000 1523 8515 45 , в лева

Титуляр: Михаела Венциславова Ангелова






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: