Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Не ми била Корнелия на снимката, най ми бил Икебаната
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:27 / 04.11.2017Коментари (2)853
©
Водещата на сутрешния блок на bTV Жени Марчева провокира своите зрители в ранни зори. От Варна се включи Деян Неделчев - Икебаната, за да коментира снимката, на която е сбъркан с Корнелия Нинова. И през цялото време, докато течеше интервюто с него, Марчева се опитваше да го сприятели с лидера на БСП. Припомняме, че преди дни самата Нинова публикува коментар за снимката, която разбуни политическите страсти и за която заяви, че е объркана с "рошав мъж с бял шлифер" на митинг на СДС и изяви желание да се запознае с двойника си. От своя страна пък Неделчев отговори, че мъжът на фотоса е той самият. 

 "Естествено, че съм обиден. Първо аз не съм жена. Независимо, че изглеждам младолик, нямам промяна освен прическата", това заяви Неделчев и обясни, че не си е лягал, за да вземе участие в предаването. "Няма митинг, имаше една проява на артисти, защото ние сме промяната. Аз съм най-отгоре с брат ми. Как може да бъда сбъркан с Корнелия Нинова. Личи си, че това са музиканти", посочи той. Марчева обаче реши да го засече, като го попита дали ще се срещне с Нинова, след като дори са родени на една дата и съща дата - 16 януари. 

"Нямам нищо против. Аз съм аполитичен и нямам нищо против да се срещна с нея. Тя нищо не ми е направила тази жена. Дано има успех по-нататък. Освен това ние сме много различни. Тя е в политиката, аз съм шоумен", заяви Икебаната. Марчева обаче продължи да налива масло в огъня. "Ако се видите, какво ще направите?", попита тя. "Най-вероятно ще се помайтапим. Аз не съм злонамерен. Ще си направим една снимка и ще я пусна във Фейсбук", каза още той, но и внесе някои уточнения около фотоса: 

"Шлиферът не е бял, а е бежав". До края на интервюто Икебаната видимо не беше обиден от случилото се. "Всъщност вие ми направихте голяма реклама", заяви той. А на предложението на Марчева да направи песен за Нинова, заяви: "Ама, разбира се. Но трябва да е нещо смешно и да има чувство за хумор тази жена. Иначе няма да се получи. Ще е един текст не скандален, а ироничен. Мога да си помисля по темата. Мога да направя и един видеоклип. Първо при вас ще го промотирам", обеща Неделчев.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И Дидо Икебаната се обиди от сравнението с лудата крава !!
Aнонимен
на 04.11.2017 г.
0
 
 
Тогава си приличал А сега си жена
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: