Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Назначена експертиза отложи делото срещу братовчедите-тотоизмамници
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:05 / 14.10.2014Коментари (8)247
© Bulfoto
Съдебно медицинска експертиза отложи делото за промяна на мярката за неотклонение на Николай Маринов и Продан Маринов. Двамата обвиняеми - Николай и Продан са братовчеди. Двете 19-годишни момчета са се опитали да измамят Българския спортен тотализатор. Николай и братовчед му Продан успели да излъжат, че техният фиш е спечелил джакпота от 5 млн. лева в 51-вия тираж на играта 6 от 49. Николай е успял да проникне в системата на тотализатора от домашния си компютър във Варна. След това е нанесъл печелившите числа върху електронния фиш в системата. След което братовчед му Продан представил хартиен фиш с печелившата комбинация от числата.

В днешното съдебно заседание трябваше да бъде разгледано искането на обвиняемите за промяна на мярката за неотклонение от "задържане под стража" в по лека такава, но след като защитата отправи искане за назначаване на съдебно медицинска експертиза делото беше отложено за друга дата.

Експертизата беше поискана заради здравословното състояние на обвиняемия Николай. Тя трябва да отговори на въпросите, дали Николай страда от някакви заболявания и какви са те. Както и на въпроса дали, ако има някакви заболявания, те биха попречили на изпълнението на наложената им мярка.

За съдебното медицинската експертиза защитата помоли да бъдат назначени травматолог, заради заболяването на ставите, които според обвинението Николай има, както и специалист по дентална медицина, тъй като обвиняемия страдал от заболяването - денталгия.

Заради назначаването на съдебно медицинската експертиза следващото заседание по делото е насрочено за 20 октомври от 13:30 часа.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 15.10.2014 г.
0
 
 
Граби, граби този измамен тотализатор, граби от всички, които крадат без да ти пука - граби държавата, но обичай Майка България!
Aнонимен
на 14.10.2014 г.
-1
 
 
Съд за гадните нещастници ! Утежнена присъда, дето се правят от малки на тарикати !
Aнонимен
на 14.10.2014 г.
0
 
 
Йоре ти си грграйданин от бургас сигурен сам. С анцунг ли си?
-2
 
 
СКАПАНИ СМЕШНИ ЖАЛКИ ВАРНЕНСКИ "ХАКЕРЧЕТА", АКО СА ИЗОБЩО ОТ ВЪПРОСНОТО СЕЛО, КОЕТО СЕ ПРЕПЪЛНИ В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ СЪС ВСЯКАКВИ СЕЛЯНДУРСКИ БОКЛУЦИ И ОТРЕПКИ. КОЙ ЗНАЕ И РОДИТЕЛИТЕ ИМ КАКВИ СА И ОТ КЪДЕ СА НОВОДОШЛИ. А БЕ ТО НАПРАВО ГНУСНА ОБИДНА И УНИЗИТЕЛНА РАБОТА ДА ЖИВЕЕШ В ТОВА СЕЛО С ТАКИВА ИНДИВИДИ. И МЕЖДУ ДРУГОТО НАЛИЧИЕТО НА ТАКИВА Е ЕДНА ОТ ПРИЧИНИТЕ ДА ЗАПАДНЕ СЕЛОТО В ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ.
Aнонимен
на 14.10.2014 г.
+1
 
 
За милиони няма закони - за кокошка няма прошка.Сега ще ги мъчат да ги изкарат болни и недъгави,но няма да им се размине карцера.Ще полежат някоя година и после ги очаква светло хакерско бъдеще .Ще потренират от пандиза хакване на банкови сметки и системи.
+2
 
 
Мърши корумпирани, хващайте истинските престъпници и убийци, а не тези деца !!
+1
 
 
Жалко за момчетата, че ще им стъжнят живота. Трябваше да вземат парите!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Алексей Навални почина
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: