Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Наши проститутки изкарват 50-60 000 лева месечно в суперлуксозен публичен дом
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:34 / 08.02.2020Коментари (3)516
©
Български проститутки изкарват между 50-60 хиляди лева месечно в суперлуксозен публичен дом на четири етажа, в който има две кина, три сауни, басейн, джакузи, солариум и ресторант, предлагащ закуска, обяд и вечеря, пише "Телеграф“. Нестандартният клуб се намира в столицата на Германия – Берлин. Към него се насочват момичета от България, но и техни колежки, които доскоро са работили на витрина в Холандия.

За момента големите пари в този бизнес продължават да са зад граница, въпреки че се отчита ръст на пазара на секс услуги и у нас, основно заради ниско тарифните полети, с които идват т.нар. уикенд туристи. Германия и Австрия са сред топдестинациите на българките, следвани от Франция, Холандия и Белгия.

Причината е, че при добър оборот от клиенти печалбата на седмица е между 7-8 хиляди евро, а разходите не са толкова големи като на витрина. В столицата на Белгия всяко момиче дължи 200 евро на смяна и още 50 евро за почистване и консумативи, докато в Германия плащат около 80 евро на клуба. 30 от тях трябва да бъдат преведени като данъци на държавата. Какви са условията в най-луксозния и оборотен клуб в Берлин, към който се насочват българките.

Там момичетата са самонаети и клиентите плащат директно на тях, като не се налага после да делят със сводници. Посетителите влизат в клуба срещу същата такса, каквато плаща и компаньонката, за да работи – 80 евро. Срещу тази сума мъжете ползват безплатно спа процедурите, басейна, киното. В цената влиза още закуска, обяд, вечеря, както и безалкохолна бира, чайове и сокове. През летния сезон, когато времето е хубаво, в сряда и събота се правят барбекю дни на открито.

В неделя и понеделник за пенсионери и таксиметрови шофьори има промоция, входът е наполовина – 40 евро.  На влизане клиента го посреща красиво момиче в оскъдно облекло на рецепцията. Там си плаща билета и получава чисти кърпи и ключ за гардероб. В цената от 80 евро обаче не са включени плътските удоволствия. Те се заплащат допълнително и започват от 60 евро, Когато клиентът си купи билет от 80 евро, той важи за 24 часа.

Спокойно може да отиде на работа, след което да се върне и да продължи с басейна, спа процедурите или останалите екстри. Жените както и в останалите публични домове в Германия минават медицински прегледи, преди да започнат, след което също се правят периодични изследвания. Периодично с тях разговарят и полицаи – тъй като проституцията е легална, но сводничеството – не. Въпреки това наши сводници, предимно от малцинствата, продължават да изкарват жени към Германия и Австрия, след което им прибират голяма част от спечеленото.

"Работят по схемата на нежния любовник – казва на жената, че я обича, че ги чака по-добър живот, но за целта тя трябва да поработи малко в чужбина“, коментира служител от сектор "Трафик на хора“ в ГДБОП. Когато половинката се хване на въдицата и започне в немски клуб, се разкрива истинското лице на сводника. Той ѝ казва, че е платил за транспорт, за настаняване, че има няколко лизинга за скъпи коли, които тя трябва да изплаща. Съответно голяма част от изкараното се изплаща по фирми за парични преводи към България. Печалбите били внушителни. При една от последните разбити групи в Бургаския регион полицаи и прокурори откриха 500 000 лв. В сводниците и 8 лимузини за 1,5 милиона лева.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 08.02.2020 г.
-2
 
 
Браво на момичетата,иначе какво да правят тука в тая мизерия,да бачкат в супермаркетите за 500-600лв.заплата ли или да правят св**ки на магистралата за по 20 кинта.
Сподели какво ново....
на 08.02.2020 г.
+4
 
 
Само да попитам,къде да пратя жената,че доста съм я позакъсал?
0
 
 
Така и трябва да бъде. Бизнесът да се легализира и държавата да печели от тази работа. И всички, които са почитатели на този тип удоволствие, да не се страхуват, че някой ще ги третира, като престъпници, ще ги арестува и разпитва. Пълна простотия е това у нас.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: