Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Над главата на Елена Йончева надвиснаха буреносни облаци
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:37 / 16.02.2021Коментари (10)377
©
Отново със синини под очите се появи на работа в Европарламента Елена Йончева. Евродепутатката от БСП шокира колегите си със странния си външен вид. Не е ясно каква е причината за синкавите отоци под очите на бившата журналистка, но за втори път в рамките на година се случва тя да се покаже публично с такива.

Преди няколко месеца Йончева отново се изказа от трибуната в Европарламента със синина под едното око, като тогава освен нея имаше и прясно зараснала рана. Впечатление прави, че 56-годишната Елена доста е занемарила външността си напоследък. Лицето ѝ е осеяно с десетки бръчки и петна, а доскоро бяхме свикнали да я виждаме далеч по-опъната.

Над главата на Йончева са надвиснали буреносни облаци и в личен, и в професионален план. Преди седмици стана ясно, че бившият министър на икономиката Делян Добрев я е осъдил за клевета. Евродепутатката ще трябва да заплати на областния координатор на ГЕРБ-Хасково 7 хиляди лева по решение на Районния съд в София. Според мотивите на съда на бившия министър на икономиката, енергетиката и туризма са били нанесени неимуществени вреди, изразяващи се в уронване на доброто му име в обществото и целенасоченото му злепоставяне вследствие на поредица от изказвания в медиите и в Народното събрание покрай т. нар. "Кумгейт“, в които Елена твърдеше, че той назначавал свои роднини в Община Хасково. Освен това Йончева трепери и за имунитета си в Европарламента, тъй като е обвинена в пране на пари.

В личен план нещата за нея не стоят по-розово. Тихомълком Елена се раздели с дългогодишния си и значително по-млад от нея партньор – арх. Пламен Тодоров, който от години насам живее със своята 27-годишна колежка Виктория.

Изоставената заради по-млада жена Йончева пък не му разрешавала да вижда техния общ син Тео достатъчно редовно. Този март момченцето ще навърши 5 годинки. То живее заедно с майка си в Брюксел, където тя ползва просторен апартамент под наем. Преди това детето на бившата журналистка посещаваше една от най-скъпите частни детски градини в София, където се обучаваше на френски език. Ако Елена изкара мандата си на евродепутат до края, синът ѝ ще трябва да бъде първолак в Белгия, пише "Ретро".

Още по темата: общо новини по темата: 2515
11.10.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
20.04.2022 »
19.04.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/420 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
истинска комунистка.Краде краде плю и накрая КурНелия я заплю тотално.Няма да умре гладна -накрала се е достатъчно,но ще е сама заради злобата.Господ гледа.Не може само да крадеш и да плюеш и всичко да ти е 6.И 20 годишен да си намери ще и поопъне кожата малко отзад,ще грабне някоя пара и ще бяга.
+1
 
 
Тотал щета. Каквото си пося,това ще жъне.Сбръчкана,червена негодница. Кучка долна.Червен гнусен боклук.Крадлив и лъжлив.Izimar....като толкова я жалиш иди да я успокоиш.
-3
 
 
Изобщо не мислех да пиша, но тези 5 /пет/ поста ме потресоха! Такава злоба, такава злина и омраза се изсипа върху Йончева, че се запитах, как е възможно да има толкова лоши хора? Това ли е българското общество, това ли са българите? Иска ми се да мисля, че тези 5 поста са изключение, в противен случай сме тотално деградирало общество!
+2
 
 
ТОЛКОВА ЗЛОБНА ЖЕНА.БАБА ЯГА Е ПО-ХУБАВА ОТ ТАЗИ ЧЕРВЕНА МЪРЛА.
+3
 
 
Ми що ще учи в Брюксел детето на червената парцалеса а не в Москва.Там поне ще го направят същото идиотче като майка си.На тая детето в Брюксел на оная крава Сланинова детето в щатите иначе реват да сме с Русия.Даева тва лесно
+2
 
 
Преди била опъната, а днес, занемарена с бръчки. Ами сега никой не я опъва! И резултата е плачевен
Много глупаци са се докопали до клавиатурата и пишат ли пишат ...
на 16.02.2021 г.
+5
 
 
Пиянде или може би вече наркоманка?! Все тая - абсолютен боклук!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: