Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мъж сподели какво е напазарувал за 40 лева, мрежата прегря от коментари
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:06 / 08.01.2023Коментари (3)240
"Нищо за ядене и пиене, ама 40лв", това е споделил мъж от Варна във фейсбук, видя Plovdiv24.bg. Към поста си той е прикачил и снимки на продуктите, както и касовата бележка с цените на покупките от магазина. А те са: чай, кафе, храна за котката, цигари, мед и шоколадово десертче.

Под публикацията му се разрази сериозна полемика за качеството и цената на бурканче мед, както и факта, че щом има пари за цигари, няма за какво да се оплаква. Ето какво мислят някои хората, коментирали поста, споделяме част от мненията:

“Хора, които могат да дадат 5 лева за цигари и 10 лева за кафе, а нямат 1,50 за хляб, са повече от неадекватни и с подобни постове не само се излагат, ами и си заслужават подигравките в коментарите!"

“Ти откъде знаеш че нямам 1.50 за хляб? Със сигурност получавам повече от теб на месец. Дразня се на тези цени, защото знам, че всичко това струва около 25 лв., но на клона има много лапачи", отговаря мъжът.

“Пуши и пий кафе и без друго някой ден ще се мре", споделя друг.

“Важното е да си поревем дружно. Да кажем колко ни е тежко и как на никой не му стигат парите. Чудя се как ли щеше да изглежда фейсбук, ако вместо постове от тоя тип, се публикуваха такива, в които да споделяме позитивните моменти от деня? Какви ли щяха да са коментарите?"

“Вижда се, че си купил продукти от първа необходимост.“

“Ама цигарките са чийп. Аз бих трампил и кафето за половинка ракия. От меда се развалят зъбите и се пълнее, и причинява алергии. Абе няма смисъл от него. Ракията успокоява и подобрява храносмилането и общото състояние на човека... “

“Че има инфлация и всичко е скъпо - спор няма. Но за 40 лв спокойно можеш да купиш достатъчно за хапване."

“Стига сте се заяждали с човека, щото за тия пари дори да купи за ядене, ще яде два дена ами после? През ден отиват по 30 - 40 лв заради тия малоумници.. Смятайте сирене - 10 лв, лютеница - 5 лв, кренвирши - 5 лв, кашкавал - 5 лв, хляб и краставици примерно още 5.. Ето ви ги 30 лв! Ей, така, докато се ядете един друг държавата няма да се оправи щото не сте единни, не сте сплотени, за да се направи нещо да живеем нормално.. Ей, така ще си останат нещата"

“Мед си купувам домашен за 10 лв, мащерка си бера от една чиста поляна за без пари, а вкусът е мн над чай от пакетче ...За цигарите няма да коментирам, всеки си има някаква слабост, но аз не пуша. Без кафенце не минава денят. Браво, че храните коте! Да, много скъпо стана всичко, но все пак може да се подбира на каква цена да се купуват някои неща. Търсете производител на мед. И никога не купувам найлонови торбички!!!"

“Ако откажеш кафето и цигарите - ще спестиш почти 17 лева."






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Махни скапаните цигари и кафето и помисли за замяната им с нещо полезно и здравословно и едва след това публикувай колко са високи цените.
0
 
 
Е и? Има едно нещо наречено етикет с цена. Ама лонгура купил цигари и кафе и реве. Тези с бележките защо им се дава гласност не е ясно - дори медицината не може да им диагностицира болестта. Хора с комплекси, готови да се набутат, но да имат своите 15 минути слава.
+1
 
 
На клона имало много лапачи... Това, като от статията вчера с картофената салата. Ами, като има много лапачи по веригата и един голям лапач и мързел накрая - правете си всичко сами. Да кажем, че не всяка котка може да яде домашна храна, защото лапачът не е успял да я научи. Но хляб и сами можете да си направите. При това по-хубав от магазина. Чай можете сами да си съберете. Трябва само да оставите телефона и да положите малко усилие. А цигарите даже няма да коментирам.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: