Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мъж бе прегазен от бус и бит с метални тръби от роми
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:52 / 27.07.2020Коментари (14)358
©
Брутално нападение е извършено в Ямбол. 38-годишен мъж, боксьор, бе жестоко нападнат преди дни от няколко души, предаде Нова тв. Той е бил премазан с микробус, бит с метални тръби и накрая намушкан в гърба. Нападателите са от ромска фамилия, с която мъжът от години е бил в конфликт.  Автомобилът на спортиста бил засечен от микробус, откъдето излезли група мъже.

Те били въоръжени с лопати и метални тръби, а след като "жертвата им“ излязла от лекия автомобил, те започнали да го блъскат и с буса. Накрая мъжът бил наръган в гърба. В колата били жената и трите деца на Жечев. В момента той е в болница с опасност за живота, има счупен череп, перфориран бял дроб, както и няколко счупени прешлена.

"Крещели са му, че ще убият него и цялото му семейство. Това е опит за убийство. Това няма да спре, искаме цялата тази група да бъде изселена от Ямбол“, казват приятели на Румен, които днес се събраха на мирен протест в искане на справедлива присъда. Оказва се, че Жечев е имал стара вражда с ромската фамилия. Всичко тръгнало, след като един от синовете му разхождал куче в махалата и влязъл в пререкание с един от ромите.

"Оттогава сме подложени на психически тормоз, който е по-лош от физически. Само с бус можеше да бъде повален, затова и нашите хора са предприели това“, оправдават се от ромската махала в Ямбол. В момента в ареста има четирима души, днес ще се гледат мерките им за неотклонение.

Това са само част от тях, става въпрос за поне 12 нападатели, казват приятели на Румен. Един от тях е категоричен – почваме подписка да ги изселим тези хора, защото това е от години, то няма да спре. Днес ямболският районен съд ще гледа мярката за неотклонение на четирима от задържаните нападатели. Пострадалият към този момент е стабилизиран, но е с опасност за живота в болницата в Стара Загора.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Само смърт. Смърт,смърт,смърт бавна и продължителна. И пред очите на всички мангали. Да знаят какво ги чака всеки от тях. И след като умрът на сапун.
+2
 
 
ИЗРОДИ мръсни. Бъдете проклети. Циганска твар.
0
 
 
Не затвор трепане трябва тук да стане както когато полицията ни пусна да изпозапалим на цар киро безценните коли
+3
 
 
Мръсна страхлива пасмина,само на групи и въоръжени сте смели...Айде прокуратурата сега по 20 години или доживот...това е планирано убийство
+2
 
 
Това са циганите на нашата България.
+1
 
 
Геноцид! Винаги съм ги мразела, на тях и всичките има потомци им желая да умрат рязко до един!
+3
 
 
ИЗСЕЛВАНЕ -В ЗАПУСТЕЛИТЕ СЕЛА ,ДА ОБРАБОТВАТ ЗЕМЯТА ,А НЕ В НАЙ-ХУБАВИТЕ КВАРТАЛИ НА ГРАДОВЕТЕ.НО ТАМ ДА СА ПОД СТРАЖА КАТО В ЗАТВОДА РАБОТЯТ И ПРОИЗВЕЖДАТ ,ЗА ДА СЕ ХРАНЯТ.Р.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: