Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
Ѕлагоевград
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
ћутафчийски избухна: ќчаквам да измрат много хора, €ко да измрат!
јвтор: ≈кип Blagoevgrad24.bg 08:53 / 15.05.2020 оментари (81)293
©
¬идеозапис със смущаваща прогноза от председател€ на Ќационални€ оперативен щаб генерал ¬енцислав ћутафчийски беше излъчен в ефира на TV1. "ќчаквам да измрат много хора! яко да измрат!", за€в€ва професорът в кра€ на разговор с ћиролюба Ѕенатова.

∆урналистката, ко€то се завръща в тв ефир след дълго отсъствие, излъчи интервю с ћутафчийски. ѕовод за срещата им е проблем с тестването на пациенти за коронавирус при настан€ването им в болници. “ъй като ген. ћутафчийски € приема в кабинета си на 13 май - последни€ ден от извънредното положение, т€ разшир€ва обхвата и отправ€ поредица въпроси за системни грешки в системата на здравеопазването. —ъбеседникът й е видимо недоволен от хода на разговора и на н€колко пъти обвин€ва журналистката в некоректност.

»злъчени€т запис показва последен кадър, в който ћутафчийски отговар€ на въпроса "¬ие какво очаквате отсега нататък да се случи?". “ой изпуска нервите си и каза:

"ќчаквам да измрат много хора. яко да измрат! ≈й, ще видиш"

¬ този момент той разкачва микрофона от себе си. Ѕенатова казва, че "не е добре така да свършва интервюто", но ћутафчийски отвръща, че то отдавна е приключило, събира си папките и напуска.

»нтервюто с ген. ћутафчийски започва след 35:30 минута.


ћутафчийски избухна: ќчаквам да измрат много хора, €ко да измрат!
ќще по темата: общо новини по темата: 6361
06.03.2021 »
06.03.2021 »
06.03.2021 »
06.03.2021 »
06.03.2021 »
06.03.2021 »
предишна страница [ 1/1061 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
√енерал ћутафчийски си свърши работата , но журналистите го побъркаха- едни и същи глупави въпроси вече 2 месеца! Ќормално е да избухне!
0
 
 
Ќедостойно!Ќе му отива на авторитета,който има,на положението не му отива,нито пък на образованието! „овек тр€бва да може да се контролира и владее и да се събраз€ва какво говори.Ќа журалистите работата им е да задават въпроси ,удобни и неудобни,а той излезе извън търпение и себевладеение.» това държание на авторитетен човек,заслужил лекар! ƒумите,с които завърши интервюто си звучат пък като заклинани€ на махленски бабички. «агуби много от сво€ авторитет и респекта,който имахме към него.∆алко! “ака е,влизайки в политиката всеки усп€л в н€ко€ друга област човек,тр€бва да знае,че чист повече н€ма да излезе!
0
 
 
Ќа мисирите €вно им се мре, ако генерал минетчийски им запов€да
0
 
 
ѕросто лош монтаж,аз ако съм на м€стото на ћутафчийски,ще се обърна към прокуратурата за манипулиране на материала с цел подронване на авторитета му
0
 
 
ћолете се генерала да не излезе прав. “огава всички приказки ще са на в€търа.
0
 
 
ј какъв фактор е ћутафчийски ? ќсновно предимство - при€тел на Ѕорисов от 20 години. “р€бва да го скри€т от публичното пространство завинаги. ј той се вид€ вече като президент!
0
 
 
√енерале ти пък все едно ще живееш вечно!!!Ќ€ма такава простоти€!!!
0
 
 
Ќа 3 френски кон€ка генерала следобед, и аз го подкреп€мрЯ•Г, Ѕенатова √ќќќл€мо интервюрЯШПрЯШД
0
 
 
’ора умират всеки ден, както и се раждат хора всеки ден. ¬ажното в случа€ е, защо умират? » защо въпреки всичко, се раждат? ≈й, нещастници, генерали ли сте, пе**ли ли сте? » вие ще умрете! ѕроблема е, че на нас не ни давате да живеем! ѕоради тази причина, ще бъдете отстранени, всички българоубийци ще бъдете премахнати. —вободно, почеши кон€ по макарите и си понесете камшиците, които си заслужихте.
 оментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ћарт 2021 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
јктуални теми
ѕарламентарни избори 2021 г.
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
√рипна епидеми€ обхвана страната
—кандално от —еверна ћакедони€: Ѕългарски€т език не съществува, ние ги
Ѕрутална агреси€ към млада майка в ѕловдив
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в Ѕлагоевград и региона.
e-mail:
јнкета
ўе почивате ли идната зима?
ƒа, в Ѕългари€
ƒа, в чужбина
Ќе
Ќе съм решил/а още

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
Ѕлагоевградчани във facebook
RSS за новините
©2009 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Blagoevgrad24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Blagoevgrad24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: