Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Може да съдят мъжа, защитил жена си от нахапалия я питбул
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:30 / 18.07.2014Коментари (15)4875
©
Вълнения в социалните мрежи предизвика мъжът, който уби питбула на свой съсед, за да спаси съпругата си от кучето. Очаква се той да бъде съден.

Кремена била на разходка с най-малката си дъщеричка. Когато отваря вратата на асансьора, попадат на питбула, собственост на тяхна съседка. Кучето я напада и я захапва по бедрото. Съпругът й чува отчаяните писъци на жена си и се притичва на помощ.

"Аз веднага го хванах за устата и се опитах да го разтворя, но не пуска, не можах. И тогава съседката ми подаде нож и аз го прободох два пъти", разказа съпругът Борислав Димитров.

Питбулът отпуска челюстта си, едва след като умира. Кремена в момента е в болница и се възстановява. Предстоят й няколко операции, защото кучето е отхапало месо от нея с големината на човешка длан.

"По-лошото е, че можеше нещата да не спрат дотук. Можеше наистина смъртоносно да пострадам или по-лошо - детето да пострада. Не знам, ако той не беше вкъщи, дали въобще можеше да ме спасят. Наистина това беше късмет, това беше единственият начин. Неговата намеса прекрати нападението", разказа Кремена.

Това, че е спасил жена си от кучето, убивайки го, може да донесе обвинение на Борислав за жестокост спрямо животно. Стопанката на 6-годишния питбул признава, че кучето наистина е било агресивно. Съжалява за случилото се и е готова да понесе отговорността си.

Съседи разказват, че кучето от години тормози живеещите в блока. Преди няколко години питбулът е убил друго куче, но стопанката се разминала с глоба. Многократните молби да му сложат намордник останали нечути.

Докато Кремена е в болницата, Борислав сам се грижи за трите си деца и не съжалява, че е убил кучето, защитавайки жена си.

Източник: Нова ТВ






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Gogo Gogov-Angel
премахни филтъра

0
 
 
Ха ха трябва много, да се мразиш за, да си прокурор или съдия в такъв фарс. За какво ще го съдят човека, за самоотбрана. Кой нормален човек може даже, да си го помисли това?
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: