Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мощен скандал в ефир заради елха, водещите са в шок
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:32 / 28.12.2018Коментари (0)739
©
Една елха, подарък на България от Русия, предизвика полемика у нас. Коледното дръвче е разположено на площад "Св. Неделя" и вкара в остри спорове про и анти-руски настроените.

От едната страна протестираха с искане за освобождаване на украинските войници. Последва реакция на руското посолство у нас. Оттам споделиха на официалната им страница във Facebook статус на поста на Костадин Костадинов от ПП "Възраждане", с който обижда анти-руски настроените у нас.

Това пък стана повод за декларацията на "Демократична България", с която поискаха от институциите "да пазят правата и достойнствата на българските граждани, а не да свеждат непреклонно глава наместниците на Путин в България".

"Един вътрешно-български дебат се използва от чуждо посолство по безпрецедентен начин. Това, което наложи декларацията на "Демократична България" е, че не е редно за една суверенна държава да допуска чужди посолства да обижда пряко и непряко български граждани. То е публикувано на сайта на руското посолство. Ние настояваме Министерството на България да реагира", каза Стефан Тафров от "Демократична България" за предаването "Плюс-Минус" по Нова тв. Коментарът след новините".

"Не е нормално и не е редно един чужд посланик и едно чуждо дипломатическо представителство да организират рекламна кампания, която да внушава патерналистично отношение към нас", заяви Костадинов Костадинов от ПП "Възраждане". Спор създаде и въпросът защо дръвчето е поставено именно пред църквата "Света Неделя". "Най-големият в Европа терористичен атентат до днес е в църквата "Света Неделя" и е организиран от българските комунисти, със съдействието на Коминтерна. Общината не е съобразила този факт", коментира Стефан Тафров.

Двамата гости много увеличиха тона на говорене, като направо стигнаха до викове и закани. Водещите се видяха в чудо и се чудеха как да вземат думата.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: