Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Млада майка се бори с коварно заболяване, лечението е непосилно скъпо за семейството й
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:56 / 10.08.2018Коментари (0)1061
©
Когато се бориш за здраве, осъзнаваш, че то е най-голямото богатство. Това написа до Burgas24.bg Калин Петков, който отчаяно иска да спаси своята съпруга. Албена , която е майка на две малки момичета, страда от рак на дебелото черво с метастази в черния дроб. Нуждае се от скъпоструващо лечение, което е непосилно за нейното семейство.

"Моята съпруга Албена е много мил човек и прекрасна майка на двете ни малки момичета и има нужда от Вашата помощ, за да се пребори с рака. Албена кърмеше малката ни дъщеря в началото на юни 2016 г., когато поради дискомфорт и тъпа болка отиде на лекар. Никой не очаква, че ще трябва да се бори с рак на млада възраст или докато отглежда малки деца. Никой, който не е пушил или употребявал спиртни напитки, не очаква да получи страшната диагноза рак на дебелото черво с метастази в черния дроб. От юни 2016 г. насам, Албена има над 45 химиотерапии, две отворени операции, лъчетерапии и други медицински процедури. За съжаление, въпреки това има прогресия на болестта ѝ“, разказа отчаяният мъж.

Онкологът на Албена назначава нови лечения и терапии. За съжаление не всички иновативни подходи са достъпни и се практикуват в България. Младото семейство пише  до Университетската болница в Хайделберг и до Шарите в Берлин, но от там отговарят, че не могат да предложат терапия на Албена. Шансът за младата майка е имунотерапията, която се практикува в Hallwang Clinic в Германия.

"За съжаление без Вашата помощ не бихме могли да си позволим огромната сума за лабораторни изследвания и продължителна имунотерапия, която е над 80 хиляди евро. Албена не мечтае за къщи, коли или други материални придобивки, а за шанс да гледа как растат дъщерите ни, как се учат, как създават приятелства, шанс да бъде до тях, докато се превръщат в млади хора. Помогнете ѝ да има този шанс. Моля Ви, дайте ни сили и средства да продължим борбата. От цялото си сърце благодарим за вашата помощ“, призовава Калин.

Вижте ТУК как може да помогнете на Албена да живее и да отгледа децата си!






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: