Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Митьо Очите се завърна в България, продължава лечението си в Поморие
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:47 / 03.09.2016Коментари (0)614
© Blagoevgrad24.bg
Несебърският бос Димитър Желязков отново е пациент на балнеоцентъра към Гранд хотел Поморие. Очите се е върнал в специализираната стая за настаняване на инвалиди след 5-дневни изследвания в истанбулската болница "Джон Хопкинс", съобщава "24 часа". 

Той замина там заради усложнения при лечението на основната му травма - прострелването в малкия таз. Желязков обаче използва обикновен транспорт вместо специализирана линейка, заради което в подземния свят се появиха коментари, че пътуването уж по медицински причини е всъщност напускане на страната. Според запознати за транспортирането му е използван микробус, който не привлича вниманието с лукс и екстри. 

Бързото му завръщане опровергава версията за трайно установяване в чужбина, поне засега. С информация за реалното състояние на Димитър разполагат само най-близките му, това са много лични неща, всичко останало са инсинуации, разказва човек от обкръжението на несебърлията, който след дни има рожден ден. 

Очите е роден на 19 септември 1972 г. Известно е, че пътуването до Турция е било предприето след консултации със специалисти от УМБАЛ "Софиямед". Той бе лекуван там, след като други здравни заведение в столицата отказаха да го приемат. В "Софиямед" му бе поставен и силиконов уретер. Балнеоцентърът в Поморие е с доказани постижения в раздвижване на пациенти, които са прекарали дълго време на легло. До 27 август на Желязков са били извършвани процедури по план, като той стриктно е изпълнявал лекарските съвети.

Митьо Очите е загубил значителна част от теглото си и няма нищо общо със снимките, на които показва бицепси, все още се придвижва с инвалидна количка. 

Разследването за инцидента, при който той бе прострелян, продължава като двете престъпления от 8 юни - убийството на гарда Александър Алексиев и опита за убийство на самия Желязков са присъединени към делото за организирана престъпна група с лидер Божидар Кузманов Кравата. 

Обвинени са 10 души като задържани са 6 от тях. В нощта на отпътуването на Желязков към Турция бе взривен мерцедесът, използван от жената на Божо Кравата. Атентатът не се появи в полицейската хроника. 

Още по темата: общо новини по темата: 115
19.12.2022 »
22.12.2017 »
21.04.2017 »
12.04.2017 »
20.01.2017 »
17.11.2016 »
предишна страница [ 1/20 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Алексей Навални почина
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: