Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мистерия с най-новия тото милионер, никой не знае кой е той
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:05 / 28.07.2018Коментари (0)761
©
Набралият скорост джакпот в играта "Тото 2 – 6 от 42“ падна преди броени дни в град Царево. В разгара на лятото горещата печалба, възлизаща на сумата от 1 056 810 лв., намери своя собственик в една от най-популярните ваканционни дестинации. И макар все още да не е известно кой е късметлията, едно е ясно – отсега насетне животът му ще бъде съвсем различен, пише "Труд“. Всички гадаят кой е: дали е мъж, или жена, млад или възрастен, дали е родом от Царево или просто е бил на почивка.

Но един въпрос oтеква в съзнанието на всички ни – възможно ли е все още късметлията да не подозира за печалбата си? За да разбере истината, екипът на СПОРТ ТОТО, начело с предприемчивия водещ Цецо, започна усилено издирване на новия милионер. Вълнението е осезаемо, неслучайно тези дни основната тема за разговор в Царево е мистериозният победител. Жителите на малкото крайморско градче нямат конкретни предположения кой би могъл да е въпросният късметлия, защото районът се слави с много отдадени фенове на игрите на тотото.

Затова те тръпнат в очакване да разберат дали познават лично тото запалянкото, като го призовават да се разкрие и да почерпи за страхотната новина. Едни му пожелават да пътува по целия свят и да раздели колосалната сума между всички свои роднини и приятели. Други го съветват да остави нещо след себе си и да инвестира парите в свой собствен бизнес, за да могат тези пари да се умножат.   Поверието гласи, че късметът се предава, затова и всички жители на Царево се надяват лично да се запознаят с чисто новия милионер.

Целта им обаче е насочена към още по-големия джакпот в играта "Тото 2 – 6 от 49“, който за тиража утре ще достигне сумата от 5 500 000 лева. По традиция той намира собственика си именно през летните месеци, което обяснява голямата еуфория в цялата страна. Щедрата игра е подготвила още изненади за верните си фенове с допълнителна печалба от чисто нов автомобил. А във Втори тото шанс ги очаква възможност да си тръгнат със сума до 120 000 лева. С един залог – три печалби.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Напрежение в ОбС - Дупница
Газови доставки
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: