Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мисис Варна: Спортист съм и винаги се боря за победа
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:21 / 17.08.2020Коментари (0)528
©
Борислава Господинова е първата носителка на титлата Мисис Варна. Конкурсът се проведе преди броени дни в Златни пясъци. Борислава е майка на две деца, родом е от Пловдив. Любовта я отвежда в морската ни столица. Тя е инструктор по пилатес и функционални тренировки, съобщава България Днес.

- Борислава, честито! Как една пловдивчанка успя да стане Мисис Варна?

- Благодаря ви! Родена съм в Пловдив и това е моят град, но създадох прекрасно семейство във Варна, с невероятен човек от този град. Родих две прекрасни деца. И това ме прави варненка, колкото съм и пловдивчанка. Създадох и чудесни приятелства и кариера тук в морската ни столица.

- Защо решихте да се явите на конкурса?

- Всяко малко момиченце мечтае да е принцеса, всяка жена - кралица. Участието ми бе, за да си доставя удоволствие от преживяването и да спечеля. Победата винаги е важна, спортист съм и винаги се боря за победа. Също мисля, че би било полезно да ме популяризира, което ще е полезно за професията ми сега. Искам да покажа на дамите, че жената години няма. Обичам красотата и това е ежедневието ми. Това участие мисля, че ще мотивира дамите, с които тренираме заедно и имат цели за по-здраво и красиво тяло. Искам да съм мотиватор и да помагам за самочувствието на всяка дама, без значение от възрастта й. Всяка жена заслужава титлата Кралица!

- С какво успяхте да впечатлите журито?

- Мисля, че с това, че се държах естествено, усмихвах се непринудено. А агитката, която ме подкрепи, беше силна и предполагам допринесе много за победата.

-Какви са очакванията ви за финала на "Мисис България", който ще се проведе в София през октомври?

- Наистина нямам очаквания, понеже това беше огромна изненада за мен. Още не мога да осъзная какво ми се случи.

- Какво ви носи тази титла?

- До момента разбрах колко много хора ме подкрепят и колко приятели имам. Изненадана съм приятно, че не прочетох нито един негативен коментар. Това ме прави много щастлива.

- Разкажете ни малко повече за себе си? С какво се занимавате?

- Аз съм обикновена жена с прекрасно семейство. Занимавам се от две години и половина със спорт - инструктор съм по пилатес и функционални тренировки. Преподавам в най-добрия спортен център във Варна. Преди да се отдам изцяло на семейството, живеех и работех в Пловдив. Радвах се на успешен бизнес, свързан със събития и кетъринг. Може би ще прозвучи нескромно, но фирмата ми беше най-успешната по това време в родния ми град.

- Имате две деца, на каква възраст са и как се подготвяте за старта на новата учебна година? Имате ли страхове относно евентуалното преминаване в дистанционна форма?

- Децата ми са момченце на 9 години и момиченце на 6. Засега подготовката е да прочете задължителните книги, но и не прекалявам. Искам да се насладим на лятото и ваканцията. За новата учебна година съм с едно наум, че има вероятност да си останем онлайн. Вече имаме опит, но не е много приятно. Все пак ние със съпруга ми не сме учители и за да помогнем с учебния материал, трябва да го усвоим и предадем по разбираем начин. Това не е лесно, а дори често изнервящо, което не е в помощ на детето. Мисля, че децата доста губят от този вид обучение. Най-трудно ще е за първокласниците и за родителите им. За съжаление това ще е лош старт още в основата на тяхното образование. Затова се надявам повечето родители да не приемат занапред учителите като даденост, а да осъзнаят колко безценни са и достойни за уважение и почит.

- На какво държите да научите децата си?

- Да държат на думата си! На уважение, на благодарност, на отговорност, на дисциплина, на красота и чистота (във всичко - в пряк и преносен смисъл). На силата на семейството и приятелството. Искам да даряват и помагат, без да очакват ползи от това.

- Как успявате да запазите баланса между семейството, кариерата и предстоящите ангажименти с конкурса?

- Семейството е от двама родители, които взаимно си помагат и подкрепят. Така се справяме с всичко. Когато имам план и го следвам, успявам да се справя с всички задачи и ангажименти. Смея да твърдя, че съм добър организатор. Моят съпруг спортува също, знае колко е важно това. Обожавам да готвя и да експериментирам в кухнята. Старая се да е здравословно, а за нас със съпруга ми и диетично. Обичам да радвам и доставям удоволствие с храната.

- Не мога да не попитам за интервенции? Имате ли такива по себе си и какво смятате за модата през последните години младите момичета често да лягат под ножа?

- Да, имам една корекция и не мисля, че съм прекалила. Смятам, че младостта е красива сама по себе си и не трябва да се прекалява с корекциите в която и да е възраст. Всичко трябва да е премерено и дискретно, а не да се натрапва и да е пошло. Корекциите са, за да поправят, а не да развалят. Жалко е, когато дамите го правят и искат да си личи от километри.

- Какъв е идеалът ви за жена?

- Идеалът ми за жена е красива, харизматична, бойна, поддържана, възпитана, с кариера, със семейство, с вкус и стил... и с токчета и рокля. Относно визията - Анджелина Джоли, Келси Уелс, Моника Белучи, Ивет Лалова, Диляна Попова. Харесвам жени с красиви коси, кожа и маникюр, със светли очи и тъмни коси. Важно е стойката да е изправена, а тялото тренирано.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
Лято 2024
Евроизбори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: