Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мирослав Ненков ще съди НАП
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:10 / 16.02.2017Коментари (2)456
©
Бившият здравен министър д-р Мирослав Ненков ще съди Националната агенция по приходите. Той иска от приходната агенция да му възстановят парите, които е похарчил, за да вади документи, с които да доказва, че няма разминаване между приходите и разходите му, съобщава Нова тв.

"Мой източник твърди, че мобилен екип на НАП ме е видял. Този мобилен екип така се е развълнувал, че "някакъв смотан доктор" може да кара "скъпа кола" от 1998 година, че решили че трябва да бъде проверен. Аз имам претенции към това, че НАП ме провери. Аз имам претенции за това, че тази проверка ме вкара в разходи, които нямам нужда да правя", обясни д-р Ненков.

В крайна сметка проверката не намира нищо нередно. "Вече имам протокол, в който пише доходите и приходите му съвпадат", съобщи д-р Ненков.

"Аз работя в държавна болница, заплатата ми влиза в карта, всичките ми доходи са светли. Аз нямам 16 имота, майка ми не притежава верига бензиностанции, тъща ми няма три хотела на морето", подчерта той.

"НАП ме вкара в разходи. Аз ползвах три свободни дни, ходих до банките да искам разпечатки. Това, което искам от НАП е да ми възстановят парите, които съм похарчил по банки", обясни д-р Ненков.

"Моят адвокат твърди, че такова дело досега не е водено. Има риск то да бъде загубено, има риск аз да вляза в още разходи, но си заслужава, защото това е правилният път", подчерта той.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 17.02.2017 г.
0
 
 
" Аз имам претенции към това, че НАП ме провери." това не е истина. Гледах видеото само веднъж, но ясно си спомням, че доктора каза .. нямам претенции към това, че НАП ме провери, а имам претенции към това, че ме вкара в ненужден разход... За което го подкрепям изцяло. Ако им трябва информация да си я набавят сами, за своя сметка и време.
+3
 
 
Прав е човека. И мен така са ме разкарвали и губили времето . Парите за такси , отделно. Но те си стоят зад бюрата и си взимат държавна заплатка , а частника трябва да бъде смачкан и унижен. Дано ги осъди.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Януари 2017 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Решения на Общинския съвет в Кюстендил
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: