Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Международен комплекс "Камчия" посрещна своите първи гости с прекрасен плаж и много екстри
Автор: Пламена Николова 17:22 / 25.07.2020Коментари (9)457
Снощи бе официално открит туристическият сезон в най-големия Международен комплекс в България - "Камчия", който посрещна своите първи гости при стриктно спазване на всички мерки за безопасност и хигиенни изисквания, предаде репортер на Varna24.bg

Обширната територия на комплекса, простиращ се на над 300 000 кв.м площ, позволява осигуряването на необходимата дистанция във всички помещения и зони на открито, включително и между чадърите и шезлонгите на плажа.

На официалното откриване на летния сезон в "Камчия" присъства консул-съветникът на Генералното консулство на Руската Федерация във Варна – Оксана Жерновая, председателят на Синдиката на българските учители за Варна – Веселин Рашев, представители на държавни и общински администрации, ректори на видни български университети и български спортисти, сред които олимпийският шампион по бокс и треньор –Петър Лесов, световната и европейска шампионка – Станимира Петрова, както и бронзовата ни медaлистка по борба от Олимпийските игри в Рио през 2016 – Елица Янкова.

Тържествената церемония започна с официално обръщение от изпълнителния директор на СОК "КАМЧИЯ" ЕАД Николай Недялков:

"Нашият комплекс, както и целият световен туристически сектор изпитва големи затруднения през тази година. Към днешна дата ние успяхме да преодолеем тези трудности, като изплатихме всички задължения по местните данъци и такси, подготвихме обектите за отваряне и планираме да продължим активно да работим в посока преодоляване на кризата. Едноличният собственик на нашето дружество - Правителството на град Москва, има големи планове за неговото развитие. Специално внимание ще бъде обърнато отново на нашата гордост – Частно средно училище "Юрий Гагарин", което е най-голямото частно училище във Варна.  Усилията на целия ни екип от квалифицирани професионалисти са насочени към това, да предложим на нашите ученици компетенции, които ще ги подготвят за бъдещето. Развиваме у нашите ученици  лидерски умения, самоувереност, емоционална интелигентност, самодисциплина – умения и компетентности, които ще се търсят в бъдещето."

"През тази година най - атрактивното място за почивка в комплекса е Вилното селище "Пирин", което се състои от двуетажни вили, разположени сред чистия въздух на вековната гора и на метри от една от най-широките плажн ивици в България. Почиващите във Вилното селище вече се наслаждават на спокойна, сигурна и сбъдната мечтана ваканция. Паралелно с това в "Камчия" се провеждат и дневни детски лагери с иновативни авторски програми, разработени от квалифицирани педагози", коментира още и ръководителят на отдел "Продажби" в комплекса.

През месец август "Камчия" ще посрещне и първите групи организирани туристи – спортисти, танцьори и творци, а най - дългоочакваното събитие през този сезон е Държавното първенство по кикбокс, което ще се проведе в мултифункционалния спортен комплекс "Камчия".  Всички мероприятия ще се провеждат при стриктно спазване на всички наложени изисквания, свързани с епидемиологичната обстановка.

Повече вижте във видеото!


Още по темата: общо новини по темата: 299
10.07.2021 »
20.02.2021 »
02.01.2021 »
22.10.2020 »
12.10.2020 »
08.10.2020 »
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Целия плаж окопиран с чадъри, които стоят празни!!! За хората, които го посещаваха беше един от малкото останал плаж без концесионер! И там се намери такъв...
0
 
 
...Любимият ми плаж...не го заменям за никой другрџ’—
Aнонимен
на 26.07.2020 г.
0
 
 
Комплекс "Камчия " е точно копие на Росенец.Полиция охранява входа към комплекса . Летуването в комплекса за обикновенния българин е невъзможно . Цени за престой не са оповестени. Държава в държаватаБългария!
Aнонимен
на 26.07.2020 г.
0
 
 
Варна трябва да бъде изтарашкана из основи и освободена от руски агенти.Най-голямото часто училище - РУСКО-На какво учи децата, на путиновска пропаганда? Камчия трябва да бъде върната на България.
Aнонимен
на 25.07.2020 г.
0
 
 
Тия, кога ще си платят задълженията си към държавата ни и не бяха ли запорирани имотите им заради неплащане на данъци?!
Aнонимен
на 25.07.2020 г.
+1
 
 
Кога българския народ ще си върне това чудно място, превзето от азиатската сатрапия?
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Решения на Общинския съвет в Кюстендил
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: