Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мегз: Обидите бяха брутални, исках да умра! Фъфлещо чучело, заекваща малоумница!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:11 / 23.11.2019Коментари (5)875
© Фейсбук
Дизайнерката Мегз успя отново да разбуни духовете в социалните мрежи. Този път причина за това беше епизод от риалитито ѝ, в който Каканашева говори за предразсъдъците. Тя още публикува снимка, на която позира с бяла дъска, на която пише “ Трябват ти субтитри". Публикуваме поста й без редакторска намеса:

Трябват ти субтитри... 

Бобър, катерица, Сид Ленивеца... 

Фъфлещо чучело, заекваща малоумница, първо се научи да говориш ма... 

Когато бях малка, паднах от кола в движение - бях на 4, бях цялата в кръв и рани. Семейството ми казва, че от тогава съм започнала да заеквам. Аз не си спомням как стана... Спомням си само, че през цялото си детство се мразех заради това. Не исках да съм различна. Исках да мога да говоря и аз като другите и да не ми се подиграват вече в училище. Беше ужасно - имаше моменти, в които съм молила Бог просто да умра.

Никога досега не съм споделяла на никой, но вечер докато си ревях в леглото си казвах “не може ли да ме блъсне кола" или “защо не умрях като паднах". Майка ми постоянно ме мъкнеше по логопеди и те казваха “Мисълта тече много по-бързо от говора. Когато порасне ще го израсте". А аз по детски, ревейки от болка, си казвах “моля те Господи нека мисълта ми не тече, или ме направи няма, не издържам повече да ме обиждат"... 

Така, с хиляди дълбоки рани и компенсаторно отношение към себе си, пораснах и заекването спря. Говора ми, обаче, стана ужасно бърз. Още не знаех как да го координирам. За капак в същия период станах и известна. Тогава обидите се умножиха по хиляди...

И ето ме днес. Предразсъдъците ме накараха да искам да съм по-добра, да се променям, за да стана достойна за похвала - не за подигравка или обида. Тъжно е, но именно болката ме превърна в това, което съм днес. Днес харесвам начина, по който говоря и още повече това, което говоря. Харесвам истински себе си - не бранда ми, парите или популярността си. Харесвам човека, който съм. Но въпреки всичко това и всичко, което правя всеки ден, още сълзите сами протичат от очите ми когато си спомня за цялата болка, с която трябваше да порасна.

Затова и направих днешния епизод на риалитито си @topqueenbg Гледайте го - най-смисленият ни досега. Искам чрез него да ви провокирам да се замислите за: 

1. Никога не позволявайте на някой да ви определя. Това не сте вие. Това са просто неговите страхове, замаскирани зад смешка или обида.

2.Внимавайте какво говорите. Думите понякога са най-тежките оръжия и белязват за цял живот.

Още по темата: общо новини по темата: 922
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/154 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако всичко това е истина ,е много жалко ,че ти се е случило....но как стана по добра като измами лизингова къща ?Според мен ,е поредния епизод за 5 мин. слава.....
0
 
 
Душичка католишка...падането преди всичко те е ударило в главата ,а не в говора.Мисълта ти е куха,не бърза. Що за родители имаш да допуснат да паднеш от кола на 4г. ? Как така падна ? Без врати ли беше колата или си отвори да слезнеш в движение ? Явно цялата ВИ фамилия не ги слуша главата.
+7
 
 
Мегъзче милика заекването ти е най-малкия проблем.Хората ти се подиграват за съвсем други неща.Съдиите те осъдиха за престъпления не за заекване.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: