Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Манфред Вебер се срещна с 30 български кметове
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:24 / 01.07.2015Коментари (0)718
©
Благодаря Ви за начина, по който управлявате българските градове из цяла България. Обяснявайте на Вашите граждани, че е важно за развитието да гласуват за демократи, за ЕНП, за ГЕРБ, защото когато дойдат на власт комунистите, винаги следват проблеми и катастрофи. 

Това заяви председателят на групата на Европейската народна партия в Европейския парламент Манфред Вебер по време на среща с 30 кметове от ГЕРБ. Срещата се проведе в сградата на ЕП в Брюксел и бе организирана от българските евродепутати от ГЕРБ/ЕНП. 

"Местната власт е най-важната за решаването на проблемите на хората. Ако ГЕРБ продължи да има силни кметове, партията ще бъде стабилна, България също ще бъде стабилна. 

Важно е българите да знаят и да виждат, че имате силни кметове, които имат контакти в Брюксел; че имате много добри представители в лицето на евродепутатите от ГЕРБ, които познават комисарите, които лично се познават и си говорят с Юнкер и с останалите важни хора в Европа", подчерта Вебер пред кметовете от ГЕРБ. 

Заместник-председателят на ГЕРБ и кмет на Бургас Димитър Николов благодари на Манфред Вебер за подкрепата му за България и за ГЕРБ. 

"Нашите успехи, успехите на правителството и лично на Бойко Борисов се дължат и на подкрепата на ЕНП. От името на кметовете на ГЕРБ заявяваме, че ще продължим да носим голямата отговорност пред българските граждани, ще бъдем близо до тях и ще оправдаем доверието им. 

ГЕРБ е народната партия на България и българите и в трудните моменти ние ще сме до тях и ще работим за решаването на проблемите им. 

Няма да жалим сили и енергия и през октомври Европейската народна партия ще се гордее с ГЕРБ и с нейните кметове в България. Ние ще работим за растежа и за промяна на страната ни", каза още Димитър Николов.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Газови доставки
Бюджет 2024
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: