Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Любовният бизнес цъфти на Север, на Юг-джендъри на плажа
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:45 / 25.07.2019Коментари (1)435
©
Слабият сезон подмина проститутките на Север. По курортите има доста по-малко семейства с деца, но младежката публика е налице, а точно тези клиенти най-често търсят платена любов, пише "Труд".

Заради солидните намаления на пакетните почивки още от юни част от хотелите в Златни пясъци са претъпкани с млади чужденци – фенове на т.нар. АСО-туризъм /алкохол, секс, опиати/. Има избор, предлагането е в широк диапазон за всеки вкус и джоб. На Златните обикновено жриците работят в еротични клубове с консумация. Тарифата е около 100 лв. за сеанс, а за цяла нощ скача тройно и четворно според уговорката. В най-елитните хотели пък важи по-дискретна практика – гостите си поръчват момичета по каталог срещу цена по договаряне, която може да достигне 500-600 лв. 10 пъти по-евтини са услугите в т.нар. масажни студия в града, а на дъното по цени са магистралките.

Наредените по шосето за Бургас край Приселци и стария път за София до Побити камъни жрици искат по 30 лв. за сеанс, а френската любов върви с 5 лв. по-малко. Тази година на плажа гъмжи от джендъри. Пълно е с млади момичета, които безсрамно се натискат под хавлиите. Какво да правят проститутките? Те вече са в нафталина.

Това разкри познавач на най-древната професия в курорта Слънчев бряг и коментира, че нещата в лятната любов са се обърнали и са претърпяли пълна промяна. Спасителите по вишките разказват, че направо ги е срам да гледат какво става наоколо. “Гларусите са на изчезване, а проститутките нямат никакъв пазар. Сезонът на любовта е пред провал", коментират морските стражи. В миналото са напъните на проститутките по Южното Черноморие да си правят силикони, да имат по- младежко облекло, за да минават за ученички и да вдигат тарифата, да се изрусяват или да се потъмняват, за да изглеждат по- екзотично или пък да си слагат сини лещи- за дълбок и интелигентен поглед. На шосето, до някой храст в жегата, обикновено по къси панталони – такава е съдбата на жриците този сезон. Цяла зима те са следили прогнозите за слаб сезон, и явно са взели своето решение.

“Истината е, че опитните проститутки се изнесоха за Германия още преди три години", разказа човек от туристическия бранш.- “Бях свидетел как с два самолета, упражняващи занаята знойни българки, заминаха, защото там щели да печелят много повече. Ние си ги познавахме, дори една сподели, че оттук нататък на нашето море, особено в плейбой баровете, ще е само “люпилня" на кадри", обяснява нашият източник. И коментира, че още същия сезон цената на услугите- 100 евро на сеанс паднала драстично, защото дошли млади и неопитни момичета, предимно ромки от вътрешността на страната. Сега обаче дори и такива се намират само тук- таме по шосетата.

Тарифата им си била направо смешна – почвала от 10 до 50 лева. Заради липсата на закон Съдът ги наказва за неморални доходи През последните месеци няколко магистралки на 40-42 години от района на “Крушките" край Варна бяха наказани от Районния съд с глоби от 400 до 1000 лв. заради получаване на доходи по неморален начин. И трите бяха хващани многократно на калъп с клиенти в храстите и предупреждавани с протокол от полицията, преди да стигнат до съда. Тъй като няма закон срещу проституцията, жриците ги лови т.нар. член “безделничество", но трябва да ги заловим поне 3 пъти, за да стигнат до съд, коментират редови полицаи. Според тях това лято по пътищата липсва обичайният наплив от гастрольорки.

Вероятно заради новината, че сезонът е слаб повечето са тръгнали на гурбет, но пък местните – от селата край Варна, са на линия и обхващат целия периметър. Строго забранено обаче е сводничеството Платената любов в Гърция е законна, жриците внасят данъци Всяка седмица минават на контролни прегледи    По острови като Миконос и Санторини тарифата на проститутка варира между 1000-1500 евро на вечер. В Гърция проституцията е разрешена със закон за лица над 18 г. и се контролира чрез Наказателния кодекс и Закона от 1981 г. за предпазване от венерически болести и сродни въпроси. В страната има две категории проститутки – работещи в публични домове и на улицата. Всеки може да упражнява тази професия, като за целта е необходимо да обяви в данъчна служба, че работи това, да издава касови бележки на клиентите и да си плаща данъците. Жените, които работят в официалните публични домове, се задължават всяка седмица да посещават лекар за контролни прегледи.

Според нормативната уредба публичните домове трябва да се намират на разстояние най-малко 200 м от училища, църкви, детски площадки. Това, което строго се забранява от закона, е сводничеството. През последните две десетилетия обаче нелегалната проституция процъфтя и се превърна в бомба със закъснител, известна на всички компетентни органи, които губят астрономическа сума от данъци и такси.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
А проститутките от парламента къде са в тая класация?
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: