Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Луксозен хотел в Разлог посреща гостите си с мухъл и рушащи се стени
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:14 / 13.12.2019Коментари (0)452
©
4-звезден хотел в Разлог посреща гостите си с мухъл и рушащи се стени, студен басейн, стара храна и неотопляем детски кът. Сигналът достигна до редакцията на Lupa.bg от недоволни клиенти, алармирали за случващото се в почивната база и Комисията за защита на потребителите преди началото на активния зимен сезон. 

Става въпрос за хотел "3 планини", който се стопанисва от софиянци и вече няколко години е сред най-предпочитаните от нашенци и чужденци за почивка край топ ски пистите ни. За съжаление обаче ремонт явно скоро не е правен и базата стремглаво се руши. Коридорите към спа зоната и басейна били ледени дори при положителни температури навън, а децата, за които имало изрично упоменат кът към офертите, били принудени да си играят в мръсно, влажно мазе, без каквото и да е отопление. Всичките играчки на разположение там били счупени, стените - надраскани от предишни малки гостенчета на хотела, а килимът бил пропит с миризми, косми и стари петна от неизвестни разлети консистенции. 

Самият басейн пък бил студен, въпреки обещанията за топла вода. А храната се приготвяла от огризки от предишния ден - честа практика на хотелиерите у нас. Справка в страниците на базата в Разлог посочи, че цените там са апокрифни, не се откриват и може да се направи проверка единствено по телефон.

За сметка на това "офертите" за коледните и новогодишните празници са известни отдавна - студио от 45 кв. м. за 3 нощувки се "продава" с новогодишна вечеря и диджей срещу "скромните" 900 лева. Допълнително се начисляват суми за халати и чехли, а късното напускане се таксува по 5 лева на час. Децата дори под 12-годишна възраст не са освободена от плащане, въпреки световните практики. 

Редакцията ни се свърза с хотела, откъдето любезна служителка ни препрати за разговор с управителката и собственик на хотела Ива Бърдарева. Тя обаче не пожела да коментира рушащата се сграда и наличието на мухъл по стените.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждане на Национална детска болница в София
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: