Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Лиляна Павлова: Има опити да се върне плановата икономика
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:48 / 12.09.2013Коментари (2)689
©
В държавата се прави опит за връщане на плановата икономика и установяване на диктатура. Такова обвинение към управляващите отправи бившият министър на регионалното развитие Лиляна Павлова пред бТВ.

"Във всяко управление и в политиката по принцип има доза популизъм", посочи тя като направи разделение между популизма при ГЕРБ и при сегашното управление.

"Рязането на ленти означава приключени проекти, добре свършена работа. Сега имаме само популизъм и голи обещания", посочи тя. 

Павлова изтъкна, че от 90 от стоте дни на това управление са преминали под знака на гражданските антиправителствени протести.

Тя определи като грешка слагането на печат на ГЕРБ върху предложения за назначаване на експерти в министерствата.

"Данните за това бяха извадени от председателя на ДПС Лютви Местан. Сега в момента не е ясно зад кой министър чия квота стои. Сега създаването на измисленото министерство на инвестиционното проектиране е станало защото може би не им е стигала бройката. В момента не работят, правят ремонти и търгове за доставка на мебели", каза Павлова.

На въпрос за тефтерчето за Филип Златанов Лиляна Павлова каза, че "едно тефтерче, което никой не го е виждал, нека има присъди и тогава да стане ясно кой носи отговорност". На въпрос защо тогава Искра Фидосова е подала оставка и е напуснала парламента, ексминистърът отговори, че ако така е преценила и така е приело ръководството това не е проблем.

Тя обаче се защити като подчерта, че в нейната работа никой не й е нареждал какво да прави.

"В момента администрацията е в ступор, тя не работи. Зинаида Златанова вече се застрахова, че тази година и следващата ще има загуба на европейски пари, но за това нямало нищо страшно, как сега да се мотивира администрацията да работи", попита Павлова.

Бившият министър се опита и да направи анализ на медийната среда като обяви, че в момента се нарушават гражданските права на протестиращите, преследват се протестиращите.

"Има цензура, точно вашата медия може да бъде доказателство", обяви тя. 

Водещите обаче веднага я прекъснаха при опита й да обяви, че Ани Цолова и Виктор Николаев са били принудени да напуснат бТВ заради задавани въпроси към премиера Пламен Орешарски преди три месеца. Водещата Генка Шекерова гарантира с името си, че нито един неин колега в сутрешния блок не е получавал забрана да пита, каквото смята за добре.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Георги Павлов Георгиев е български политик от БКП, участник в Съпротивителното движение по време на Втората световна война, партизанин от Партизанска бригада "Чавдар", стопански деец, министър и председател на правителствени комитети. Дядо на Лиляна Павлова. ДА ЖИВЕЯТ АНТИ-КОМУНИСТИТЕ ОТ ГЕРБ!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Катастрофи в Кюстендилско
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: