Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ленард Аданов: Ако търсим промяна, тя няма да се случи от само себе си
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:38 / 25.04.2023Коментари (0)194
© Фокус
За да бъде един предприемач успешен е необходима устойчивост и позитивизъм, защото на всичко трябва да се гледа като възможност за развитие. Не е лесно, но всеки ден трябва да се събуждаш с мисълта какъв искаш да е не само деня ти, но и гледната ти точка. Това каза Ленард Аданов – съосновател на Monety Academy и #Selfmade, в предаването "Човекът на фокус“ на "Фокус“. 

Ако търсим промяна в живота си, тя няма да се случи от само себе си и ние трябва да сме инициаторите за това днес, постепенно и с малки стъпки, заяви той.  

Ленард Аданов е съосновател на Monety Academy, която има мисия да подкрепя и обучават деца и младежи по финансови теми и да помагат на родителите да отглеждат финансово отговорни деца. Децата получават основни знания за това как да спестяват или да инвестират под формата на игра, научават се да вземат отговорни решения, свързани с пари, въз основа на реални знания и данни.  

Monety Academy подготвя и серия от 7 до 10 книжки, насочени към възрастовата група 2- до 6-годишна възраст, чрез които децата успяват да разберат откъде идват парите и защо са важни те.  

Ленард Аданов разказа и за проекта #Selfmade, който представя успелите българи, които влагат 100% от себе си във всичко, което правят. Те са представени в биографични книги, в които са включени QR кодове, които придават допълнителна стойност на конвенционалното четене. "QR кодовете са вмъкнати в историята, за да добавят допълнителен ексклузивен материал. С тези кодове, които се сканират в нашето мобилно приложение, ти можеш да влезеш в живота на тези личности по много по-интересен начин. Тези книги позволяват да видиш историята за една личност от друга гледна точка. Историите им са много, много интересни, минават през големи висоти, но и през големи падения“, обясни Аданов.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: