Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Костадинов показа документ от прокуратурата
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:50 / 03.06.2022Коментари (0)330
©
Окръжната прокуратура във Варна е прекратила наказателното производство срещу лидера на партия "Възраждане", което беше образувано в средата на 2020 година, след телевизионен репортаж, касаещ разходването на държавната субсидия на партията. Това съобщи самият Костадин Костадинов във Фейсбук, като показа и факсимиле от решението на държавното обвинение.

В него се посочва, че не е установено присвояване на суми от партийната субсидия и, че средствата са били разходвани са пряката дейност на формацията и изповядваните от нея принципи.

"Всеки разход е документално доказан и отчетен пред Сметната палата", се казва в решението на прокурора.

"За ужас на цялата псевдодемократична група, когато фактите говорят - всеки един от вас ще бъде съден за клевета, заради лъжите и внушенията, които се опитвате да направите за мен", заявява лидерът на "Възраждане" в поста си.

"Към "обективните" медии, които застават на страната на истинските измамници: няма да има прошка и за вас! Но не съм аз този, който ще ви съди! Чистата ви съвест е тази, която ще ви топли нощем, докато му се молите да бъдете пощадени", допълва той.

Към "Промяната", която дойде, за да раздава правосъдие и възмездие на един ояден и самозабравил се режим, който управляваше България 13 години: какво стана с Гешев, Борисов, кюлчетата, пачките, че изведнъж моят ипотечен кредит в лева ви стана най-големия приоритет, пита Костадинов. "Неподготвени дойдохте в калта, в която всички ние крачим години. Тези, които ви изпратиха, са забравили да ви споменат, че когато мяташ кал по някого - може и да не го уцелиш, но калта ще остане по ръцете ти", посочва лидерът на "Възраждане".

"Към моя народ: Българи, не се поддавайте на провокации, лъжи и манипулации - те имат една единствена цел - да ви внушат, че няма изход от тази ситуация, че няма смисъл да се търси нещо различно, а дори и да има нещо различно - то, накрая, ще се окаже от същото", казва в заключение Костадин Костадинов.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: