Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Костадин Костадинов: Гнусно и грозно предателство беше гласуването на съдебната реформа
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:46 / 01.02.2023Коментари (0)348
©
13 депутати от "Продължаваме промяната" и трима от "Демократична България" са отсъствали при вчерашното гласуване на съдебната реформа, заяви председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов от трибуната на Народното събрание. Той определи поведението на народните представители като тържество на политическото лицемерие.

Той попита дали хората, които са отсъствали, имат зависимости от главния прокурор.

"Това, което видяхме вчера беше тържество на политическото лицемерие. 15% от групата на малката Софийска коалиция и от "Продължаваме промяната" липсваха, но гласуването щеше да мине за съдебната реформа. Мнозинството щяхме да бъдем ние, които искаме съдебна реформа.

Има ли зависимости с главния прокурор от хората, които липсваха? Защото това беше предателство - грозно, гнусно. То показва, че тези хора дори собствените си избиратели не уважават. Вчера 13 души от ПП и трима от малката Софийска коалиция не бяха на работните си места. Ми тогава - подавайте си оставките, и без това народното събрание приключва. Бъдете малко мъже. Щото тук има жени, които са по-мъже от мъжете. Вчера имаше интересни коментари - ако съдебната реформа приключи, малката Софийска коалиция ще приключи. На втори април ще видим присъдата на българските избиратели", посочи той.

В декларация от парламентарната трибуна лидерът на "Възраждане" защити инициативата по събиране на подписи за референдум за отлагане на присъединяването към еврозоната.

"Вчера беше изчетена тук патетична декларация в подкрепа на диктатурата в България. Тя беше посветена на усилията не на България, а на една част от елита в България да наложи една чужда валута в нашата страна.

Тази декларация пропуска волята на народа, който може да изрази. В тази зала има хора, които могат да говорят от името на част от българския народ. Никой няма право да говори от името на целия народ. В момента си провежда инициатива за референдум за защита на българския лев. Всичко идва от една малка Софийска коалиция, която носи в името си Демократична. Много българи всеки ден заявяват с подписа си, че искат да бъдат питани. Българите, според тези псевдодемократи, са прости хора. Ако слушаме тях, ще останем с впечатлението, че Швейцария е диктатура, защото провежда референдуми", посочи той.

Още по темата: общо новини по темата: 78
21.02.2024 »
15.01.2024 »
13.01.2024 »
10.01.2024 »
29.12.2023 »
22.11.2023 »
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: