Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
Ѕлагоевград
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
 ошлуков: —лед 45 години комунизъм и атеизъм българите имат нужда от просвета
јвтор: ≈кип Blagoevgrad24.bg 17:32 / 24.06.2020 оментари (17)420
©
ѕредаването "¬€ра и общество" ще остане. “ова за€ви генерални€т директор на ЅЌ“ ≈мил  ошлуков.

"Ќе само ще го има, но ще направим още религиозни предавани€", об€ви той след като бе изслушан от —ъвета за електронни медии.

"¬€рвам, че след 45 години комунизъм и официален атеизъм, който беше издигнат до ранга на квази религи€ при предишни€ живот,†Ѕългари€ и българите имат нужда от много повече религиозно образование, много повече религиозна просвета и възпитание, много повече информаци€. ¬ръзката е загубена", об€сни  ошлуков и отново повтори, че заради това ще има още повече религиозни предавани€, а "¬€ра и общество" категорично ще го има.†

Ќа въпроса дали √оран Ѕлагоев ще го води, директорът на ЅЌ“ об€ви, че това предстои да бъде решено. "¬ момента той е представил болничен лист и го н€ма", каза  ошлуков.

"ѕредаването провежда тази антицърковна, тенденциозна и субективна политика и —вети€т —инод, както и в€рващите, многократно са го казали", каза  ошлуков.

“ой подозира, че "чашата е прел€ла най-много, защото —вети€т —инод р€дко взима едно решение два пъти, но веро€тно с опита за дискредитаци€ на —в. —ерафим —оболев —офийски „удотворец това се е случило". (¬еро€тно има предвид решението представители на Ѕѕ÷ да не участват в предаването "¬€ра и общество", каквото решение имаше през 2016 г. - б.р.).

"“ова светотатство е богохулство", каза  ошлуков относно излъчени мнени€ в предаването "¬€ра и общество".

"—ветиите се посочват от Ѕога. «наете, че за да се канонизира светец, тр€бва да има засвидетелствани чудеса. »дете да видите при†—в. —ерафим —оболев†какво става в църквата", за€ви директорът на ЅЌ“ и посочи към криптата под –уската черква в центъра на —офи€, където се съхран€ват мощите на —в. —ерафим —офийски „удотворец и хил€ди в€рващи не само от Ѕългари€ намират утеха и търс€т помощ.

ѕо думите на  ошлуков н€ма как духовник да дойде в предаване, където хул€т Ѕога, той ще си погуби душата, н€ма как да стъпи там.

ƒиректорът на ЅЌ“ каза, че предаването е класифицирано в телевизи€та като образователно, а в отчета на меди€та пред —≈ћ е като предаване за култура,религи€, наука. "“о не е публицистично, което означава, че не може да се занимава с политика, а то се занимава", допълни ≈мил  ошлуков.
ќще по темата: общо новини по темата: 923
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/154 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
ѕќ–≈ƒЌ»я  –»ћ»ЌјЋ≈Ќ ѕ–≈—“ЏѕЌ»  , –јƒ≈÷, ЋЏ∆≈÷ , »ЁћјћЌ»  100%
0
 
 
язък, е адашът ми като одърт€ взе да изкукуригва и да се излага, а чувството му за хумор с€каш постепенно изчезна. Ѕеше уникален хуйбавец манекен още като учеше в ≈√-ѕловдив и приличаше много на Ѕойко “рифонов от група"јтлас"-солист на групата преди ƒони(ƒобрин ƒимитров ¬екилов). ѕосле ≈мчо стана още по-хубав като водеше ‘ък “орът  омшолуков по “¬7 . Ѕ€х като залепена за екрана, за да му се възхищавам. ј сега сами виждаме, че на нищо не прилича с гадното си поведение. Ќе одобр€вам постъпките му и реформите му след като стана шеф на ЅЌ“. ќт километри се вижда, че  ошлуков е като слуга на ƒебел€н ѕеевски. Ќека  ошлука да каже има ли държава в света с два синода. Ќ€ма! ћежду впрочем си е зар€зал туитъра, там се виждат част от шегите му, много се см€х като ги разгледах преди малко. ∆ив и здрав е адаша, много му здраве. ƒреме ми на шапката какво си мисли като ми чете обидите към него.:)
0
 
 
√-н  ошлуков, българите са просветени, но им липсва в€ра в себе си, а не извън т€х. ѕрестанете да пробутвате алчните ши*ани попове, който н€мат нищо общо с извънземно управление, както и да го наричат. јко се вгледате в истори€та, ще установите, че религи€та е в основата на повечето войни и напрежение по света. ќсъзнайте, че причините за общите и лични беди идват от самите нас и нашите решени€. ѕроблемите не се решават от невиждани и нечувани трети лица/сили. ¬€ра определено ни е необходима. ¬€рата в самите нас като индивиди и като народ.
+1
 
 
јман от комунисти които се прав€т на демократи. јйде айде той и Ѕоко е същи€
+2
 
 
Ѕрей....много разбира този  ошлуков! ѕросвета? ўе каже, че сме в килийно училище и едва ли не не знаем какво е христи€нски празник! Ѕългарите са просветени г-н  ошлуков, но вие само се чудите къде да се наврете за да си изкарате заплатата.
 оментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ёли 2021 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
јктуални теми
Ћ€то 2021
√рипна епидеми€ обхвана страната
ѕарламентарни избори 2021 г.
ќлимпийски игри “окио 2020
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в Ѕлагоевград и региона.
e-mail:
јнкета
ўе почивате ли идната зима?
ƒа, в Ѕългари€
ƒа, в чужбина
Ќе
Ќе съм решил/а още

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
Ѕлагоевградчани във facebook
RSS за новините
©2009 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Blagoevgrad24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Blagoevgrad24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: