Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Конфликтен ден за представителите на две зодии
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:51 / 13.04.2020Коментари (0)450
©
Дневен хороскоп за понеделник, 13.04, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН


Склонни сте да уговорите делова среща, въпреки че няма да ви е приятна, за да не ви досаждат повече. Ако пътувате, бъдете внимателни, защото сте разсеяни и уморени и не са изключени проблеми при разговорите. Обмислете как да разрешите съдебни дела и спорове, свързани с бизнеса ви. Сменете адвокатите си, ако не са свършили добре работата си. Следобед са възможни семейни разправии, за които няма видима причина. Децата ви искат да им обърнете внимание. Вечерта се приберете рано и се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

 

Поведението ви от сутринта е озадачаващо и е причина близките ви да се отдалечат от вас. Прекалили сте с упреците и с нежеланието да поемете своите отговорности. Бъдете компромисни. Търсенето в интернет на нова работа ще се окаже неуспешно днес. Не ви съветвам да се изкушавате от предложенията, които откривате. Постарайте се да не лишавате от присъствието си интимната си половинка. Готви ви изненада, а вие не я пропускайте. Вкусна вечеря на свещи, романтични разговори на чаша червено вино и желание за сексуални наслади.

БЛИЗНАЦИ

Чарът ви покорява околните. Промените, които имате намерение да предприемете, да са добре обмислени, ако са свързани с вашия личен живот. Рискованите начинания са обречени на провал. Проверете внимателно счетоводния баланс на фирмата си. Денят е идеален за целта. Бъдете внимателни, ако има документи с подпис който не е вашия. В семейството не спорете и бъдете толерантни към близките си. Спокойният тон ще ви помогне повече от проявата на агресия. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да преодолеете кризата в отношенията с любимия.

РАК

Готови сте да рискувате и да проведете делова среща, свързана с финансиране на вашия бизнес. Запазете спокойствие при разговорите. Обмислете предстоящите промени когато останете сами. Не разчитайте на късмета си. Не прибързвайте с решение за необмислени инвестиции, защото ще сте губещи, ако го вземете в този ден. Проблемите с половинките ви са породени от нежеланието ви да им покажете, че ги обичате. Взаимното доверие е важно за двама ви. Ревността ви е наранила любимия ви който е решил да потърси други сексуални партньорки, за да ви отмъсти.

ЛЪВ

Не е изключено да ви принудят да изяснявате личните и професионалните си проблеми, а това никак няма да ви допадне. Въоръжете се със смелост и признайте вашите слабости. Бъдете внимателни и предпазливи в отношенията с вашите колеги. Завършете до обед дълго отлагана работа, за да си разчистите пътя към успехите и да имате време за отдих. В личен план не се очертават успехи. Грешки в поведението ви са обидили партньорите ви. Вечерта ви очаква романтична среща. Приятният и изпълнен с емоции секс и вашата деликатност може и да изгладят недоразуменията.

ДЕВА

На работното място не създавайте конфликти с вашите колеги. И те искат да работят наравно с вас. Нервността ви е безпричинна. Изречените думи може да ви спечелят приятели, но и врагове. Разчитайте предимно на себе си. Ще се представите блестящо при предстоящата ви следобед публична изява. Няма да ви липсват и романтични мигове, стига да не сте се впуснали в извънбрачна връзка, ако сте семейни. Сами творите бъдещите си проблеми. Не изневерявайте! Сексът с любимия със сигурност ще ви достави удоволствие.

ВЕЗНИ

Днес ви създава проблеми нестабилността и нарушената хармония в личните ви отношения. Трудно ви е да поговорите с близките си. Бъдете решителни. Промените са във ваша полза. Заемете се с професионалните си задължения и не се опитвайте да ги прехвърляте на колегите си, само защото искате да си почивате. След работа си останете у дома и отдайте дължимото внимание на близките си. Дори и да сте уморени пригответе нещо бързо и вкусно за хапване. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили и с добро самочувствие.

СКОРПИОН

Обърнете внимание на близките си и не проявявайте егоизма си сутринта. Не е редно работата да е винаги от първостепенно значение за вас. Потърсете компромиса в отношенията. Срещите ви в този ден са успешни. На работното си място, не се занимавайте с финансови документи. Обмислете бъдещите си професионални планове. В семейството създайте хармония и разбирателство, тази задача е ваша. Вечерта хапнете с близките си, поговорете и се отдайте на приятни романтични мигове с любимия си и на желани сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете внимателни, ако попаднете в компанията на непознати и досадни хора, които ви разпитват за какво ли не при първа среща. Може да се окажат неприятели, които искат да се сближат с вас. Денят е изключително неблагоприятен за търговците. Начинанията могат да бъдат успешни, ако са обмислени предварително. Засилва се увереността ви. Чувствате се неотразими. Отношенията с близките ви са хармонични и искрени. Създайте си романтична обстановка и приласкайте любимите си хора за приятни сексуални изживявания.

КОЗИРОГ

Емоцията блокира вашия успех. Не изливайте гнева си на вашите близки. Те не са виновни заради проблемите, които имате за пореден път на вашето работно място. Не е изключена подкрепата на влиятелни хора, които са и ваши делови партньори, ако ги помолите да ви бъдат полезни. Мъжете да се пазят от проблеми в личният живот. Трябва им съвет или помощ, която не трябва да отказват, само за да не ги помислят за слаби и неспособни да се справят сами. Не се вживявайте в проблемите си, а си легнете рано, отлагайки интимните мигове за следващата вечер.

ВОДОЛЕЙ

Отложете деловите разговори, дори и ако ви притискат да ги проведете. Вашите идеи ще реализирате с помощта на стари партньори. Убедете ги по време на делови обед да се съгласят с вашите доводи за осъществяването им и да ви подкрепят. Намерете време за себе си вечерта и се усамотете, за да си отдъхнете от срещите. Внимателният анализ на интимните ви отношения може да ви помогне да преодолеете започналата сутринта криза. Вечерта на всяка цена споделете плановете с близките си. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще ви заредят с нови сили.

РИБИ

Не се надявайте на главоломен успех на работното място. Бъдете внимателни и не допускайте проблеми в семейните отношения, които трудно ще преодолеете. Денят позволява провеждането на делови разговори и ви дава шанс да подготвите документи, ако не са свързани с финансови операции. Не ги подписвайте в този ден, за да избегнете проблемите. Възможен е неочакван обрат в личния живот и то защото сте се заинатили в опит на всяка цена да наложите мнението си. Бъдете внимателни, за да не отдалечите любимия си. За вас любовта е от огромно значение, а сексуалният ви живот също трябва да е хармоничен.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: