Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Колега на Зуека защити решението му по категоричен начин!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:30 / 04.09.2021Коментари (0)438
©
Решението на Васил Василев - Зуека да емигрира в Испания хвърли всички в ступор и успя да измести фокуса дори от най-актуалните политически новини в момента, както и такива, свързани с коронавируса и новите мерки. Широк отзвук получи неговото изненадващо за всички ни решение и отприщи вълна от коментари. Едни го подкрепят, други заклеймяват.  

Репортер на Блиц се свърза с режисьора и актьор Жоро Низамов, който дълги години работи със Зуека. Оказа се, че и той е изненадан от решението му, писали са си тези дни и застава плътно зад него и го подкрепя в новия му път. 

- Г-н Низамов, очаквахте ли емигрирането на Зуека в Испания да предизвика такъв огромен отзвук в обществеността? 

- Това е въпрос за лично решение! Той е достатъчно зрял, носи глава на раменете си, за да вземе такова решение. Зуека не е 15-годишен хлапак, който взима спонтанни решения, има достатъчно умствен багаж и опит зад гърба си и явно така е преценил. На телефонния номер не отговоря, тъй като ми обясни, че е в някаква дупка и обхватът не е добър, писахме си на месинджър и му пожелах "на добър час". Но не си е сменил телефона, същият си е. 

- Изненадан ли сте от реакцията на хората по повод напускането му от България?

- За мен е адски тъпо да го оплюват заради това негово решение. Зузи е свестен човек, душичка, изключително сладък и благ. Четох някакви негативни коментари, че "мишките напускали кораба" и т.н., което са пълни глупости! Решил е да замине и да живее в чужбина! Какво от това?! Не мога да разбера защо някои хора го демонизират заради неговия избор. В края на краищата, не е тръгнал да избира хора по улиците.

- Може би това се дължи на факта, че е успешен, добре платен и никой не е очаквал от него такава реакция?

- Той е успешен. Още откакто го видяхме в "Ку-ку" не е слизал от екран, това са вече 30 години. Той е най-тиражираният български актьор и не виждам кой е по-успешен от него от това поколение. 

- Говорили ли сте си с него преди от какво е недоволен и че има такива амбиции да емигрира?

- Когато спряха "Господари на ефира", леко се стресира. Питаше се тогава защо го направиха, на кой бръкнаха в "г*за". Те се стремяха по всякакъв начин да има справедливост и наистина бяха колектив. Навремето, когато съществуваше "Господари на ефира", дори катаджиите бяха по-толерантни. След спорането на предаването и те започнаха да беснеят по пътищата. Миналата година осъдих два пъти КАТ за безчинства. 

- Какво имате предвид? 

- Свалиха ми номерата на колата, абсолютно без причина и незаконно. Пълни кретени! Докато го имаше "Господарите" и като те видят кой си, изобщо не се занимаваха с теб. След спирането на предаването започнаха безчинства, незнайно защо. Защото са облечени в униформа и им е дадена малка власт. Срещу това се бореха "Господарите" и Зузи беше много разочарован, защото той има чиста душа и справедливостта и преди всичко. Явно го е "ухапало кучето" с това, че стават несправедивости в тая държава и е решил да се махне.

На негово място бих постъпил по същия начин. Настъпъят ли ми чистолюбието - газ с 200. Не знам при него какво точно се е случило, не сме го коментирали. И за мен дойде като гръм от ясно небе. Жена ми ми каза, че го е прочела. Той заслужава най-доброто, защото всичко, което е постигнал, е благодарение на таланта си и това, че е изключително свестен човек. Не разбирам защо хората изобщо имат мнение по този казус и го нападат, след като го познават единствено от малкия екран. Като не го харесват да изключат телевизора и край! Това си е лично решение!

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: