Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Коледа и Нова година с Анелия, Глория и Графа само в Парк и Спа Хотел Марково
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:49 / 17.10.2018Коментари (0)1201
Октомври е, но трескавата подготовка за коледно-новогодишните празници е вече на прага. И ако вие, също като нас, обичате радостта от празничната еуфория, навярно сте започнали да търсите своето местенце, в което да отпразнувате топлите зимни празници. Днес ще ви разкажем за един уютен хотел близо до Пловдив, който за кратко време успя да се наложи като новото любимо място за бизнес, релакс и развлечение.

Панорамно разположен в подножието на Родопа планина, четиризвездният Парк и Спа Хотел Марково ви предлага възможността за романтична и незабравима почивка само на 2 км от големия град. Изцяло реновиран, той разполага със 79 стандартни двойни стаи и чисто нови 24 двойни Deluxe, 4 студиа Deluxe и 4 апартамента Deluxe. Всяко помещениe e оборудванo с климатик, LED телевизор, минибар и безплатен Wi-Fi.

На разположение на гостите е луксозният СПА център, в който можете да се насладите на множество водни процедури като финландска сауна, римска баня, открит плувен басейн, инфрачервена сауна, хидромасажна вана, студена стая, парна баня, зона за релакс, контрастни душове, а също така и голям закрит басейн с температура на водата 31°, който гостите могат да ползват безплатно. За любителите на спорта, хотелът е осигурил достъп до фитнес зала, тенис кортове и мини голф, а при заявка, може да се възползвате и от различни възстановителни масажи.

В Парк и Спа Хотел Марково вкусната храна е гарантирана! В модерно обзаведения панорамен ресторант Belle Vue може да опитате, както традиционните български ястия, така и специалитети от  интернационалната кухня, умело приготвени и поднесени от майстор-готвач. А защо не просто да релаксирате с любимото си марково питие в ръка, очаровани от нощните градски светлини...

В случай, че търсите място, в което да проведете своето лично събитие, ресторант Bella Donna е точно за вас! Специално създаден за сватбени тържества, фирмени мероприятия, семейни събития, рождени дни и абитуриентски балове, Bella Donna ще очарова гостите ви със стилна и изискана обстановка. Шумоизолиран, разполагащ със специално пригодено DJ място и собствен бар, ресторант Bella Donna е мястото, в което ще се развихрите под звуците на много музика и танци!

Park & SPA Hotel Markovo е помислил и за най-малките посетители на хотела. Детският център ще се погрижи за доброто настроение на вашите малчугани, докато вие си почивате край басейна, похапвате вкусно в ресторанта или разпускате в СПА центъра на хотела. Детския център разполага и с двама професионални аниматори, напълно безплатно за гостите на хотела.

За разлика от други хотели в Пловдив, Парк и СПА Хотел Марково предлага на своите гости и Солна стая. Полезна както за деца, така и за възрастни.

Една от последните придобивки на хотела е бяла 7 местна лимузина Chrysler 300C с мини бар, кожен салон, озвучителна система с микрофони и surround sound. Лимузината може да се наеме от всеки, който желае, но най-атрактивна е за бъдещите младоженци!

Коледа и Нова година в Парк и СПА хотел Марково

За уютните зимни празници Парк и Спа Хотел Марково е подготвил богата празнична програма с много изненади за своите гости:

23.12.2018г. Графа и DJ програма в ресторант Belle Vue

24.12.2018г. Празнична вечеря на Бъдни вечер с анимация за най-малките гости, коледно магическо шоу и посрещане на дядо Коледа (скъпи родители, не забравяйте подаръците за своите малчугани)

25.12.2018г. Глория и DJ програма в ресторант Belle Vue

Вижте повече за коледните промоционални пакети от 2, 3 и 4 нощувки!

29.12.2018г. Струнен квартет Mystic и DJ в ресторант Belle Vue

30.12.2018г. Анелия и DJ програма в ресторант Belle Vue

31.12.2018г. Музикално хумористично ШОУ на Руслан Мъйнов, група Compact Voices, DJ и фокусник в ресторанти Belle Vue и Bella Donna

Какво още включва новогодишната празнична оферта за 3, 4 и 5 нощувки, може да разгледате подробно ТУК.

Побързайте и резервирайте вашите вълнуващи празнични дни!

Парк и СПА Хотел Марково ви очаква – сред чист въздух, спокойствие и топлина!






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Задържаха кмета на Омуртаг Ешреф Ешрефов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: